Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man återställer däcktryck Varning

Sedan 2007 har federal lag krävs varje bil som säljs i Amerika för att komma utrustad med ett däcktryck varningssystem ( även kallat däcktryck övervakningssystem ) . Systemet sänder information däcktrycket till bilens dator , så att du vet om däcktrycket är för lågt eller för högt . Saker du behöver
luft mätare
Luftbehållare
Visa fler instruktioner
1

bort ventilen härrör från var och en av bilens däck . Fäst luft mätare på ventilspindeln att kolla lufttrycket i däcken . De flesta fordon kräver en trycknivå av 30 till 33 psi , men detta kommer att variera . Kolla din instruktionsbok för att se vad det rekommenderade trycket är för ditt fordon .
2

Lägg till eller minska luft i varje däck som behöver det . Om du inte har en lufttank , besöka en bensinstation med en luft maskin . Var noga med att inte överfylla däcken . Om du behöver minska luften , tryck på mitten delen av ventilskaftet för att släppa ut luft .
3

Dubbelkolla alla dina däck för konsekvens . Varje däck måste vara högst ett PSI lägre /högre än den rekommenderade nivån . Byt dina caps ventilspindeln och köra bilen i några minuter . Den Däcktrycksövervakningen kontrollerar ständigt lufttryck och återställs efter några miles .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101044.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.