Hur man lägger in en generator Tillsammans

Du har tagit bilens generator sönder och är redo att ersätta den gamla, slitna delar mot nya. Den enda uppgift kvar är att sätta allt tillbaka tillsammans. Saker du behöver
Skruvmejsel
Lösningsmedel /rengöringslösning
Lödkolv eller pistol
Löd
Sandpapper
träbit
Visa fler instruktioner

1

Diagram där varje tråd, mutter, bult och skruv går medan du demontera generatorn. Detta fungerar som en karta för att sätta ihop det igen.
2

Installera din nya likriktare genom att skruva den på plats med hjälp av de tre skruvarna du lossade när du tar ut den gamla. Löda 3 tunga leads på plats och sätt tillbaka skruven som håller den gula ledningen från penseln.
3

Byt ut gamla borstarna genom att rengöra kontakterna på rotoraxeln. Se till våren för varje borste är på bekostnad av borstarna, och skjut dem på plats i borsten slits.
4

Ersätt den gamla spänningsregulatorn genom att skruva den nya i botten borste och sätt tillbaka skruven som håller ledningen till dess jordskruv på plats.
5

Sand ditt generatorns samlingsplattan med sandpapper och rengör den innan du byter generatorns kullager.
6 < p> Ersätt lagren genom att skjuta den nya eller rengjorda lagren på plats, eller så kan du försiktigt knacka dem med en träbit. Gör inte chip eller grop lagren eller mottagaren när du byter dem.
7

tillbaka plastlocket och två motstånd efter besiktning generatorn för att kontrollera att allt är korrekt installerat.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123961.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.