Hur man byter en Conditioner Bil Air

En bils luftkonditioneringen kan vara en av de första och mest kostsamma saker att gå. Vare sig på grund av läckande kylvätska eller kompressor problem, kontrollera att se om du kan reparera den själv kommer att spara tid och pengar. Trots utmanande, är det möjligt att reparera eller byta ut bilens luftkonditionering. Läs vidare för att lära sig hur. Instruktioner
1

Bekanta dig med bilens klimatanläggning och dess delar. Det finns ett antal handböcker bilvård tillgängliga på Internet eller hos din lokala bokhandel.
2

Kontrollera läckage av kylvätska. De flesta auto leverans butiker bära en fluorescerande die kit som gör att du kan kolla efter läckor.
3

Ladda ditt system om den har en långsam läcka. Du kan köpa luftkonditioneringen uppladdning kit på din lokala auto utbudet återförsäljare för en bråkdel av kostnaden för fastställande av hela systemet.
4

Leta efter en dålig kompressorkoppling. Om fläkten fungerar och kompressorn kopplingen är inte att vända under huven, då kopplingen kan vara dålig.
5

Sök efter andra problem som kan fixa ditt system utan att byta ut hela saken. Detta inkluderar säkringar, strömbrytare, fläktremmar eller tätningsfel inuti kompressorn.
6

Bestäm ditt problem och besluta vilken del eller om hela systemet måste bytas ut. Vissa delar kan tas i en automatisk leverans butik och testade för att se om de fungerar som de ska.
7

Ta bara de delar som är felaktiga. Du kan också klämma bort delar av ditt system som inte fungerar. Till exempel:. Om du har en skåpbil med bakre luft och köldmediet läcker från back-system, klämma på baksidan systemet slangen så att resten av AC att fortsätta att arbeta utan att framtida läckage

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123956.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.