Hur man byter en 1998 Camaro Turn Signal

De blinkers på din 1998 Chevrolet Camaro är de enda indikatorer för andra förare att veta om du vänder eller byter körfält. En utbränd blinkers på din Camaro kunde innebära en risk för en olycka. För att skydda din familj, bör du byta ut glödlampor blinkers direkt om du upptäcker att något inte fungerar. 1998 års Camaro blinkers glödlampa är nummer 3157K, och finns på bildelar återförsäljare och återförsäljare Chevrolet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Höj framsidan av Camaro med en domkraft. Säkra bilen på en uppsättning pallbockar och ta bort domkraften.
2

Leta behållande luckan på undersidan av bilen under de ljusa församlingar. Ta bort skruvarna som håller fast luckan med en stjärnskruvmejsel. Öppna dörren och flytta det åt sidan för att komma åt lamporna.
3

Reach i facket och ta tag i glödlampan blinkers och uttag. Vrid lampan montering motsols och ta bort den från ljuset montering.
4

Dra glödlampan rakt ut från uttaget. Sätt i den nya lampan i sockeln och tryck den rakt i. Sätt i lampan och sockeln i ljuset montering och vrid det medurs tills det låses på plats.
5

Säkra behållande dörren och dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Upprepa proceduren på motsatt sida om det behövs.
6

Hissa upp bilen med domkraft och ta bort domkraften. Sänk bilen till marken. Testa funktionen hos de nya lamporna blinkers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123856.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.