Hur du ändrar en tändkabeln i en 2002 Subaru Legacy

Tändstift installeras i de flesta fordon på vägarna sedan 2000 kan gå mer än 100.000 miles utan en förändring. Men eftersom bilen kommer närmare den punkten, kommer propparna börjar gå ut och du kanske vill byta ut pluggarna och ledningar i förebyggande syfte för att undvika körsträcka frågor, liksom andra problem. Lyckligtvis är detta inte en svår uppgift. Saker du behöver
Replacement tändkablarna
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta tändkablarna på motorn. Om du har svårt att hitta dem, på toppen av motorn finns en spole pack med tändstift trådar körs ut av det. Följ en av tändstiftet leder till cylinderhuvudet och tändstiftet. Ta bort denna enda tändkabeln från huvudet med en vridande rörelse som du drar ut den.
2

Följ tändkabeln upp till distributören, dra ut eventuella klipp på vägen. Sedan greppar tråden genom basen och ta bort den med hjälp av en vridande rörelse.
3

Lägg ut de ersättande tändkablarna på en arbetsyta och placera dem så att du kan bestämma deras längder. Lägg din lager tråd bredvid det nya ledningar, och välja en ersättare tråd som är samma längd som lager ett.
4

Skjut tråd ersättare kontakten på fördelarlocket tills den hoppar på plats. Kör den andra änden av kabeln ner till tändstiftet och skjut den på plats med samma metod.
5

Upprepa steg 1-4 för de återstående tändkablarna i systemet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123899.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.