Hur gör jag programmera min BMW Key?

Många BMW-nycklar kan låsa dörrarna på distans, aktivera larmet och öppna bagageluckan. Ibland ändrar de viktigaste batterier eller med vissa underhåll på fordonet kan kräva nyckeln som skall programmeras så bilen och nyckeln är på samma frekvens för att kommunicera med varandra. Bestäm din BMW Key

Bestäm vilken typ av BMW nyckel du äger. Moderna BMW nycklar med fjärråtkomst finns i två typer. Man har en stor, rundad gummi huvud, och den andra har en diamant-formade huvudet med BMW emblem i mitten. Att veta vilken typ av nyckel du har kommer att säkerställa framgång när omprogrammering av fjärrkontrollen, som knapparna på varje tangent är belägna på olika platser.
Rundade Key

Vid omprogrammering din nyckel, sändaren och fjärrkontrollen måste initieras. Ange din bil och stäng förardörren. Sätt in nyckeln i tändningslåset samtidigt som du vrider den till läge "1" och sedan vrida den tillbaka till läge "0". (Position 1 oftast slår på radion, aktiverar position 2 datorsystemet utan att dras igång bilen och läge 3 startar bilen.) Siffrorna kommer att vara etsad i tändningen så att du vet det läge som nyckeln måste vridas. Ta ut nyckeln ur tändningen och håll ned knappen som låser upp din bil (knappen längst till vänster om knappen). Håll "unlock"-knappen intryckt medan du trycker flera gånger på BMW emblemet knappen som låser dina dörrar. Du måste trycka på BMW emblemet knappen minst tre gånger inom 10 seconds.After du tar bort fingret från låsknappen, kommer LED-ljuset på din BMW nyckel började blinka i ca 10 sekunder. Slussarna i bilen kommer att låsa och låsa upp för att indikera att du framgångsrikt har programmerat din nyckel.
Diamantformade Key

Sätt in nyckeln i förarsidan dörren för att låsa upp alla dörrar. När du är i bilen, sätt in nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge 1 och sedan stänga av den. Se till att du utför denna uppgift inom fem sekunder för att komma in i bilen, annars kommer systemet inte kommer att inse att du försöker programmera om key.Remove nyckeln och tryck på "unlock"-knappen och håll den höll. Tryck på BMW emblemet knappen tre gånger inom 10 sekunder medan du fortfarande har din "unlock"-knappen intryckt. Ta bort fingret från BMW emblemet button.Your centrallås kommer omedelbart låsa och sedan låsa upp så att du vet proceduren var lyckad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123876.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.