Hur man installerar Stänkskydd

Stänkskydd kan hålla bilen ren och samtidigt lägga subtil stil till fordonet. Det finns flera typer av stänkskydd för olika märken fordon, men alla installera liknande. Här är några steg som hjälper dig att installera stänkskydd och låter dig spara dina kvartal för något annat än biltvätt. Saker du behöver
Drill och bit som matchar storleken på stänkskydd skruvar
Level
nyckeln eller skruvmejseln
Visa fler instruktioner
1

Park bilen på ett plant underlag. Detta kommer att hjälpa dig att installera Stänkskydd nivå. Om dina stänkskydd är inte nivå, kommer de ser dåligt. Avlägsna däcket innan du installerar stänkskydd. Det ger dig mer utrymme att arbeta.
2

Ta din första stänkskydd och placera den inne i hjulet väl av hjulet på vilken du vill installera det. Se till att den dekorativa sidan är vänd utåt, och att stänkskydd är ett lämpligt avstånd från marken.
3

Borra ett hål i toppen av stänkskydd och genom hjulet väl vid ena sidan. Sätt i en skruv och fäst den, men dra inte åt den hela vägen. Detta gör att du kan justera markkappan att se till att det är nivån.
4

Använd nivå för att justera stänkskydd och kontrollera att den är uppradade och nivå. Borra ett andra hål på den motsatta änden som det första hålet och införa en annan skruv. Kontrollera igen för att se till att stänkskydd är nivån.
5

Dra åt skruvarna. Borra fler hål och installera de återstående skruvarna för att stänkskydd. Se till att skruvarna är alla dragna innan.
6

Upprepa steg 1 till 5 för de övriga stänkskydd för ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123939.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.