Hur du anpassar en ATV

ATV erbjuder en rolig resa som också ger optimal prestanda. ATV är robusta fordon, men du kan lägga till tillbehör för att göra din resa mer bekväm och elegant. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta på ATV, då detta skulle visa sig vara ett kul projekt för dig. Instruktioner
1

Byt däcken på din ATV med rostfria kantade däck. Att uppgradera fordonet för dagliga sysslor, byta de gamla däcken med lera däck som är mer lämpade för att arbeta i öppna områden och kan lätt gå igenom leriga områden. Skräddarsy din ATV genom att lägga spår eller paddel däck för enkel förflyttning i sandiga eller kuperade platser.
2

Ändra din ATV genom att lägga till en remskiva på ryggen. Detta tillbehör kommer praktiskt om du fastnar någonstans på en expedition eller behöver dra något till en specifik plats. Addera 3

Dekorera med logotyper eller göra om hela lack på din ATV i en djärv eller fyllig stil beroende på dina inställningar. Matcha sätena för ATV för att ge en övergripande nytt och förbättrat utseende till ditt fordon.
4

Lägg en anpassad del till din ATV. Ett tillbehör som en trunk ger oftast en välbehövlig förvaring för mat, varor eller verktyg. Om du använder ditt fordon för jakt, lägg ett fäste för att fästa pistolen.
5

Ändra utseendet på din ATV genom att ersätta de främre och bakre strålkastare med halogenlampa huvudet. Byt horn med ett horn som gör ett högt eller unikt ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123940.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.