Hur justera flötet på en Holly 4 BBL Förgasare

Holley har gjort förgasare och bränslesystem för alla typer av fordon sedan 1903. Holley gjorde förgasare till Ford Model A 1928, samt förgasare för båtar och flygplan i andra världskriget. Som av 2010, de flesta fordon använder ett elektroniskt insprutat bränsle systemet snarare än en förgasare, men Holley fortfarande levererar förgasare för racerbilar, hot rods och veteranfordon. Se till att din bil är i trim, fyra-FAT förgasare flottören i din Holley måste anpassas till specifikationen. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
5/8-tums skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Starta bilen och flytta den till ett väl- ventilerat utrymme. Låt tills fordonet har värmts upp tills tomgångsvarvtalet stabiliseras. Öppna huven.
2

Stäng av motorn. Avlägsna aggregatet luftrenaren från förgasaren genom att lossa och avlägsna vingmuttern ovanpå luftrenaren i moturs riktning. Lyft aggregatet luftrenaren från förgasaren och ställ den åt sidan.
3

Avlägsna gummiproppen från synglaset på den primära bränsle skålen på framsidan av förgasaren genom att bända bort det med en spårskruvmejsel. Observera bränslenivån genom synglaset. Observera att bränslenivån i skålen bör vara strax under botten av synglaset.
4

Använd en stor skruvmejsel och lossa låsmuttern i mitten av float bowl justeringsmuttern vid basen av förgasaren i en moturs riktning om bränslenivån behöver justeras.
5

Vrid justeringsmuttern med en 5/8-tums skiftnyckel i medurs för att sänka bränsle-nivå och i en moturs riktning för att höja bränslenivån. Dra åt låsmuttern med en skruvmejsel i medurs riktning när bränslenivån stabiliserats strax under botten av synglaset. Tryck gummiplugg tillbaka in i synglaset tills den sitter ordentligt.
6

Upprepa proceduren ovan för den sekundära skål på baksidan av förgasaren.
7

Placera tillbaka luften renare montering över förgasaren och dra åt vingmuttern i medurs riktning. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123934.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.