Vad är det förfarande för Repa av en bil

Två sorters människor behöver veta förfarandet för repossessing en bil:? De överta och de som förlorar bilen. Ralph Thomas, en expert på området, rapporterar att mer än 5000 företag och privatpersoner återta bilar, och ännu mer än så har en bil tas. Båda sidor måste inse att lagar varierar från stat till stat, men att hålla processen lugna och fredliga är upp yttersta vikt. Bank Däck av sena betalningar

Processen börjar på banken, där en kredit chef bestämmer när en bil måste återtas på grund av sena betalningar. Projektledaren kunde ge jobbet till någon på banken, eller han kan kalla en repa företag. Om du inte vill att din bil återtas, är det bästa att göra prata med kredit manager och arbeta fram en avbetalningsplan tidigt i processen. Förebyggande åtgärder är det bästa alternativet. Vem som helst kan återta en bil, men om de har laglig rätt att göra det, så bil partier, företag lån, och individer är ofta kunder av repo företag.

Du kan frivilligt låta bilen vara återtas, i vilket fall du behöver för att rengöra dina värdesaker ur bilen. Även bättre än ofrivillig återbördande, det gör ont fortfarande din kreditvärdighet.
Kostnader skickas till ägaren

Som Andrew Housser av www.nbc12.com rapporter, "Ägaren måste betala skillnaden mellan det belopp kvar på lånet och resultatet förs in från försäljningen, minus kostnader för städning, utmätning, transport och försäljning. "Addera ditt fordonet befinner

hitta bilen kan vara ett problem. Repo människor söka runt adressen till ägaren. Vissa även kryssning stadsdelar, skriva in siffror registreringsskylt och matcha dem till fordonsnumren att bankerna har rapporterats. Repan personen kommer då att ringa banken att förvärva jobb för att få det aktuella fordonet.
Fordonet tas

När bilen är återbördats, kan humöret blossar. Repo människor gör ofta sitt arbete på natten för att undvika konflikter. Någon som bevittnar hennes bil som återtas är klokt att inte argumentera. Det bästa tillvägagångssättet är att ringa polisen för att kontrollera att fordonet som återtas lagligt och inte blir stulen.
Vehicle borttagning tekniker

Några repor arbetare bogsera fordon, några få viktiga koder från tillverkaren och har nycklar gjorts, och några plocka låset och hoppa starta bilen. Repo arbetare rapporterar typiskt bilens bort till den lokala polisen eftersom människor vars bilar är återtas ofta ringa polisen, tänkte att bilen var stulen.
Skick Rapport Made

Vanligtvis, är villkoret rapport som utförts efter att bilen avlägsnas. Fordonets tillstånd noteras, tillsammans med någon av ägarens egendom som finns kvar i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/car-repossession/100688.html

Previous:
Next:

Bil Återtagande

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.