Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Om Customized Muscle Cars

Muskel bilar är födda i början av 1960 som biltillverkare besvarade amerikanska attityder självständighet och subkulturer racing. Först erbjöd fordonstillverkarna prestanda alternativ för sexcylindriga motorer för att förbättra modellerna bas bil, innan du fortsätter till V-8 är förpackad i särskiljande organ. Ägare med inga planer på att avyttra sina klassiker lägger ofta anpassade delar till sina restaureringar muskel bil. Nya Muscle

Fyra årtionden senare började tillverkarna att införa nya muskler som hedrar de klassiker, och är idealisk för motor och kropp anpassning utan rädsla för att förlora värde. 1993, omgjorda Chevrolet Camaro, för vad Edmunds definierar som det första året i den fjärde generationen serien. Kroppen tog den nya kurvor, tydligt definiera det som en återgång till den gamla skolan muskelbilar. Strax efter, Ford återinfört Mustang, presenterade Dodge Charger och Pontiac väckts i nya GTO 2007.
Två Synpunkter

vill anpassa eller inte anpassa klassiska muskel. Även om det finns bevis som stöder båda vyerna, de flesta entusiaster är överens om att fullt restaurationer utan att ändra bilen är att föredra. När du letar efter fullständig bedömning värde på klassiska muskel bilar, CarsDirect varnar, "Kroppen ska repareras eller återställas till det ursprungliga linjer, utan anpassningar."

Jeff Smith av Car Craft Magazine har dokumenterat ett antal fall där skräddarsydda muskel bilar såldes vid hög dollar till samlare. Han tillskriver detta till den "upplevda värde" tilldelats av "nykomlingar på marknaden muskel bil" som i första hand baby boomers "som vill ha den typ av bilar som de antingen ägda eller ville de skulle ha ägt när de var yngre."


Passing Kloner

En muskelbil med ett stort antal anpassade delar kan vara en klon, eftersom de flesta ägare att förstå den finansiella risken för en anpassad muskel bil. Många klassiska muskel bilar delar en grundläggande kropp med syster modeller. Ett exempel är GTO, vilket var Pontiac Tempest, även delar samma kropp med LeMans. Den GTO skapades när GTO prestanda paketet såldes på Tempest kroppen. Idag är en klon skapad med en gammal Tempest eller LeMans och byta ut en av de motorer som erbjuds på GTO, lägga delar uppgraderingar, ta bort Tempest eller LeMans identifikationer och installera GTO byta märken. Den klon kommer att se och göra som originalet, men bör aldrig vara representerade som en GTO.
Paint jobb

En anpassad färg jobb kan både lägga till och förringar Värdet av en klassisk muskel bil. Även original färgerna är mycket önskvärt, har en exotisk lack som sätter bilen framför andra som en one-of-a-kind sitt eget värde. Hursomhelst, är kvaliteten på lack-knappen på en anpassad muskel bil. Dave Young i Mopar Muscle Magazine betonar att uppmärksamma detaljer som även ommålning "dörrposter, insidan av bagageluckan och motorrummet så att de matchar utsidan av bilen."
Skräddarsy Motorer

Motorn är ett annat område som bäst hålls så nära originalet. Matchande VIN-nummer på instrumentbrädan och motorn är ofta en viktig faktor för potentiella köpare, så motstå frestelsen att uppgradera till en större eller annan modell av motorn. Ytterligare hästkrafter och prestanda kan uppnås genom att köpa premium del uppgraderingar, och kan lätt ändras tillbaka till lager om beslutet att sälja görs vid en senare tidpunkt. CarsDirect konstaterar att "I de flesta fall är klassiska muskel bilar som anses vara mer värdefulla när de använda högre halter av lager eller originaldelar." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93066.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.