Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

Hur skapar jag en 700 Hästkrafter Small Block Chevy?

Pressning 700 hästkrafter ur Chevrolets populära små block motor plattform är en uppgift som har gjorts flera gånger genom åren sedan small block V8 motorn introducerades. Det är fortfarande en svår och dyr uppgift. Saker du behöver
Roots-typ twin
skruv kompressor Portad aluminium race cylinderhuvuden
Högpresterande vevaxel
Lätta race-typ kolvar och stänger
Luft-till-vatten intercooler
Lustgas insprutningssystem
Visa fler instruktioner
1

Machine motorblocket så att det ökar kompressionen i cylindrarna för att matcha komprimering behov av cheferna aluminium race, kompressor och nitrösa injektion. Ett lager Chevrolet 350 block kan bearbetas till dessa toleranser med endast mindre risk för kritisk motorhaveri.
2

Installera en nedre ände vevaxel som gör det möjligt för motorn att förskjuta 383 cubic inches istället för 350. Var säker på att använda en högpresterande vevaxel matchas med rätt Lättviktskolvarna och stavar. Lager komponenter fungerar inte under kraven från en 700 hästkrafter bygga.
3

Installera huvuden aluminium race på blocket, följt av roots-typ kompressor. Kompressorn kan vara antingen bränsleinsprutning eller förgasare, beroende på dina önskemål.
4

Montera luft-till-vatten intercooler framför bilens kylare.
5

Installera lustgas insprutningssystemet. Med den skisserade setup, bör spridarna inte vara större än 150 hästkrafter jetplan för att undvika kritiska motorskador. Större makt vinster är möjliga endast genom att ersätta motorblocket med en strukturellt förstärkt lättvikts racing blocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93465.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.