Svenska Bil >> bilentusiaster >> Muscle Cars >> Content

327 Motorspecifikationer

Den 327 är en liten - block motor utvecklad av Chevrolet i början av 1960 . Det producerades genom 1969 och är en del av 4.0 borrningen familjen av motorer som tillverkades till 1998 . Trots motorns relativt kort produktion liv , blev det en av Chevrolets mest populära motorerna på grund av dess fantastiska prestanda . Grundläggande specifikationer

327 Chevrolet har en cylindervolym , eller hur mycket volym rörd av cylindrarna , av 327 cubic inches eller 5,4 liter . Det är en femcylindrig motor i V8 formfaktor . Bore mätning av motorn är 4 inches med en 3,25 - tums slaglängd .
Prestanda

kraften produceras av 327 under sin livstid varierar från 210 till 375 hästkrafter beroende på de särskilda tillbehör , förgasning och komponenter installerade . Under sin livstid var det en av de mest kraftfulla , naturliga aspirerade produktion small - block V8 .
Applications

327 Chevy motor dök upp i ett antal olika fordon under dess livstid , inklusive Chevrolet Nova , Impala , Camaro och Chevelle . Det var också en valfri motor i 1962 års Chevrolet Corvette . Idag 327 fortfarande populärt med entusiaster muskel bil på grund av dess potentiella makt och den stora tillgången på eftermarknaden delar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/muscle-cars/93133.html

Previous:
Next:

Muscle Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.