Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man byter golvplåten på ett första generationens Camaro

Veteranbilar ofta stöter på problem med rost hål bildar på bilens bottenplatta. Camaros är inte annorlunda. För att kunna återställa en första generationens Camaro, är det nödvändigt att ersätta ruttnade golvet kokkärl med repliker som överensstämmer med den styrka och storlek normer för den ursprungliga bilen. Bara svetsa i en plåtbit inte kommer att göra susen. Att döma av veteranbilar i bilen visar ofta innebär en inspektion av underredet av bilen för att se till att golvplattan är korrekt för den aktuella bilen. Saker du behöver
Plåt klipper
Tigersåg
Metall sågblad
Skyddsglasögon
MIG svetsare
svetshjälm handskar
Svetsning
Rotary metall grinder
Själv etsning primer
Spray gummerad underbeläggning
Visa fler instruktioner
1

Använd tigersåg iklädd skyddsglasögon för att ta bort rost våningen i Camaro. Ta bort någon metall som verkar urkärnade eller rostat sönder och lämnar många raka linjer som möjligt. Om det behövs kan du lägga pannan ersättare golvet ovanpå den rostiga avsnitt för att ge dig en allmän vägledning för var att ta bort metall. Undvik att skära igenom strukturella delar såsom ramen. Var medveten om placeringen av bromsledningar och bränsleledningar samt samtidigt minska.
2

Test montera den nya golvplåten på plats, med hjälp av saxen plåt för att avlägsna material onödigt för reparation. De utförda svetsarna blir "butt" typ svetsar, vilket innebär att den nya metallen kommer att ligga intill den gamla för svetsning, i motsats till överlappa den gamla.
3

Häftsvetsa fyra hörnen på golvpanelen till plats, då börja i en medsols rörelse punktsvetsning hörnen. För att undvika överhettning av metallen, utför en punktsvets, sedan gå vidare till nästa hörn. Fortsätt på detta sätt tills panelen är helsvetsade på plats.
4

Städa upp botten av bilens märken punktsvets med en metall grinder. När smidig, spraya reparationen med självetsande primer, följt av spray på gummi underbeläggning.
5

Slipa svetsarna utförs inne i bilen. Den övre delen av reparationen inte nödvändigtvis behöver vara klar med färg, men spraya den själv etsning primer för att skydda mot rost. Den Camaros mattan täcker reparationen inifrån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91071.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.