Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att hitta värdet av en klassisk bil

NADA (National Automobile Dealer Association) Guider webbplats erbjuder värden för ett brett utbud av klassiska bilar. Webbplatsen erbjuder värden för klassiska bilar från 1895 till idag. Medan guiden är en enkel att komma åt att börja en bedömning, bör du fundera på vad andra liknande bilar har sålts i det förflutna och säljer för i aktuella auktioner. Instruktioner
bedömning värde
1

Gå till NADA Guides hemsida för att få tillgång till Classic Car Values ​​handledningen. Välj antingen "samlarobjekt bilar" eller "speciella bilar räntor" från den övre menyn. Från resultatsidan, klicka på rätt tillverkare av den klassiska bilen.
2

Klicka på årsmodell. Från resultatsidan, läs alternativen för alla modeller som gjorts under året du väljer. Välj modellnamn och korrekt kropp stil för den klassiska bilen.
3

Välj din utrustning noggrant. Vissa alternativ kan ändra värdet avsevärt. Om du är osäker på alternativen för din bil, ta reda på innan du fortsätter. Annars kan ditt värde vara felaktigt.
4

Klicka "vänja Value" för att se hur mycket den klassiska bilen är värd. Du visas tre värden: låg, medelhög och hög detaljhandeln värde. Läs beskrivningar av varje för att fastställa ett exakt värde.
Sale Värden
5

Gå till Barret-Jackson webbplats. Ange i år, märke och modell av den klassiska bilen på den övre vänstra sidan av webbsidan. Klicka på sök-ikonen bredvid modellen rutan.
6

Rulla ner på sidan och titta på bilder och beskrivningar bil. När du hittar en jämförbar modell, klicka på den för att fortsätta.
7

Läs specifikationerna och se till att fordonet matcher. Om inte, gå tillbaka till föregående sida och hitta rätt modell. Annars kan du se om bedömningen värdet är i linje med auktionen värde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90512.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.