Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man hittar Reverse i en Chevrolet Corvair

Chevrolet Corvair har skillnaden av att vara den enda amerikansk bil som någonsin byggts för att presentera en svansmotor. Den Corvair först dök upp i 1960 och Chevrolet producerade modell i 10 år. Den Corvair erbjuds både en Powerglide automatlåda, som kom med en tydlig instrumentpanel växelspak och en handbok. Den Corvair s Powerglide växel presenterade en okonventionell layout. Placeringen av backväxeln är specifik till bilen. Instruktioner
1

Starta motorn genom att vrida på tändningen om din Corvair har en Powerglide transmission. Se till att kopplingen är nedtryckt om du har manuell växellåda. Tändningen på Corvair är på instrumentpanelen bredvid radion.
2

Dra parkeringsbromsen med handen. Parkeringsbromsen är bredvid rattstången. Den Corvair s Powerglide shifter har inte en "Park"-läge. Parkeringsbromsen du drog fungerar som parkeringsplats redskap.
3

Lokalisera växel om du har en automatisk växellåda. Växelspaken är på instrumentbrädan till höger om ratten. Den växel order uppifrån är "R" för bakåt, följt av "N" för neutral, "D" för kör och "L" för låg växel. Så mycket toppositionen är omvänt.
4

Lokalisera växel om du har en manuell växellåda. Det kommer att vara på golvet mellan förar-och passagerarsätet. Reverse är i det övre vänstra positionen. En fyrväxlad layout är till höger om "R"-läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90899.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.