Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Tips på att återställa begagnade bilar

Om du har en äldre bil som du har velat att återställa, kan du känna sig överväldigad av det antal saker som måste göras. Återställa ett fordon är inte så komplicerat som vissa kanske tror. Efter några tips från folk med erfarenhet av bil restaurering kan hjälpa dig att undvika onödiga misstag. Gör en plan


Precis som alla andra projekt, måste du göra en plan för vad som måste göras för att återställa fordonet. Lista vilka delar behöver bytas ut, vilka som kan renoveras, verktyg behövs, och så vidare. Göra en plan kommer att hjälpa dig att se den process som måste ske för att bilen ska omvandlas till en återställd tillstånd.
Seats
p Om du funderar på att återställa slitna klädsel eller läder säten, kan du titta under exponerade materialet för en bit tyg eller läder som inte är sliten. Detta kan hjälpa dig att se texturen och färgen på det ursprungliga materialet, som kan användas som vägledning vid byte av klädsel.
Gränser

Know dina mekaniska gränser. Om du är osäker på om du kan utföra vissa delar av restaurering ordentligt, hitta en kvalificerad butik för att utföra de delar av arbetet. Ofta utför arbete som du inte vet hur man fyller kan hamna kostar mer än att ta bilen till en mekaniker butik i första hand. Addera Emblem
p Om den ursprungliga emblem på bilen har blivit slitna, färgen på dem kan återställas. Hitta några modell färg som är gjord för att binda med antingen plast eller metall, beroende på materialet av emblem. Ta din tid och noggrant återställa emblem med färg och en liten pensel.
Bultar och skruvar

Ofta bultar och skruvar på äldre bilar börjar rosta och samla andra typer av korrosion. Om du vill återställa de ursprungliga bultar och skruvar så att de ser ut som nya, försiktigt bort bultar och skruvar, med ett smörjmedel om det behövs. Ett antal kemiska rengöringsmedel säljs återställa korroderade metall. Efter blötläggning bultar och skruvar, använd en tråd hjulet för att avlägsna eventuell kvarvarande rost eller korrosion. Efter de bultar och skruvar är rena, spraya dem med en klarlack för att förhindra framtida uppbyggnad eller rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90406.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.