Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur kan jag åter täcka en 1979 Camaro Dashboard?

Återställa insidan av ditt 1979 Camaro nästan säkert handlar om att ersätta eller reparera den ursprungliga instrumentbrädan. Dessa streck har en tendens att spricka och tiden deformeras, och tyvärr finns det inga eftermarknaden restaurering delar tillgängliga. Nya gamla lager delar, men kan fortfarande hittas, och du kanske har turen att slå upp ett bra exempel på den rätta färgen genom att besöka rädda varv eller genom att kontakta lokala Camaro klubbar för att be om råd. När du får det "nya" gamla instrumentbrädan, byta ut din gamla instrumentbrädan med det är ganska enkelt. Saker du behöver Billiga 3/8 tum hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Öppna både förar-och passagerar-sidodörrar, leta sedan skruvarna som håller instrumentbrädan på plats. Det finns en på varje sida, en till två i fönsteröppningar vent, två i instrumentpanelen, och flera mer på undersidan av instrumentbrädan. Ta instrumentpanelen när dess fästskruvarna tas bort.
2

Dra instrumentbrädan bort från instrumentpanelen struktur, undvika ratten genom att dra ner med höger hand och upp med vänster. Instrumentbrädan kommer fri och kan tas bort genom passagerarsidan dörren.
3

Installera den nya instrumentpanelen genom att dirigera den upp över rattstången, sedan dra loss instrumentpanelen genom instrumentbrädans instrumentpanelen öppning. Instrumentpanelen locket glider på plats över förstärkning hängslen.
4

Kontrollera att alla skruvar och muttrar är korrekt uppradade, sedan innan bultning den nya instrumentpanelen ner, kontrollera att någon luftkonditionering eller uppvärmning ventiler behöver inte bytas ut. Om så är fallet, sedan ersätta dem innan bultning instrumentpanelen locket på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91072.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.