Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man tar bort en vinylen på en Cadillac

Ta bort vinyllocket från en gammal Cadilac är ett tidskrävande projekt, men avlägsnandet själva förfarandet är enkelt. Ta bort en vinyl tak kommer att bidra till att förbättra utseendet på ett fordon, och kan också göra Cadilac ser moderna och stilrena. Med rätt verktyg, bör denna uppgift tar ungefär en dag att genomföra. Saker du behöver
mattkniv
Mejsel
Hammer
Tänger
Värmekanon
Skruvmejsel
Drill
Dammask
slipskivan
Adhesive remover
mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Klipp ut genom vindrutan och den bakre glaset. Använd ett verktyg kniv för att skära genom gummit håller glaset på plats. Ta bort alla metallbitar och videoklipp som håller glaset på plats. Låt någon skjuta glaset ut från insidan, och fånga det som det kommer ut. Ställ glaset och stöder åt sidan så att du kan byta ut dem när du är klar.
2

Torka bort eventuellt kvarvarande gummi eller lim med en spackelspade. Addera 3

Använd en mejsel och hammare för att dra stift håller vinyltak bort från bilen ram. Dra nubb ut med tång. Kasta de slår bort, eftersom de sannolikt kommer att vara ganska rostig. Du kan behöva vrida dem lite för att skilja dem från vinyl och ram.
4

Ta bort trim bitar håller vinylen på plats. De flesta av de trim bitar bör antingen skruva eller klämma på ramen, som du antingen kan lossa eller skruva för att lossa. Om skruvarna är rostiga i ramen, kan du borra skruvarna för att lossa banden.
5

Släpp hängrännor och lister runt fönstren med en mejsel eller spackelspade. Helt enkelt bända bitarna bort från ramen av bilen. Ställ bitarna åt sidan för att installera senare om de är i gott skick.
6

Sätt på en ansiktsmask. Dra vinyl täcker bort av bilen. Om limmet fortfarande är klibbigt, kan du behöva använda en spackel för att bryta bindningen mellan vinyl och den övre delen av bilen. Du kan också värma upp limmet med en värmepistol för att lossa det nog att ta bort folien. Släng den gamla luckan vinyl tak.
7

Sand bort resterna av någon stoppning under vinyl tak. Sand taket på bilen tills den nakna metallen exponeras. Torka eventuellt kvarvarande limrester med ett lim remover och en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90801.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.