Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

DIY: Läder Seat

Att köpa en klassisk bil och återställa det kan vara givande men utmanande. Processen involverar många små projekt, bland annat målning och renovering av interiören, som uppnås med lätthet när man attackeras av en professionell. Anställa en professionell är dyrt, dock, och tar avstånd från den känsla av stolthet efter att du slutföra projektet själv när bilen blänker i sin nya gamla glans i din uppfart. Efter en guide kan hjälpa till att lindra de oundvikliga frustration inblandade i att göra omslag skinn som har jersey tyg på baksidan. Saker du behöver
Storformat skissa papper
Pins
Måttband Flighter Jersey tyg som matchar läder tyg
Saxar
Knappar och andra dekorativa föremål (tillval) katalog Extra- stark tråd
läder eller denim symaskinsnål
Kraftig symaskin
5-tums tjock stoppning (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Skapa en mall för varje bilbarnstol du vill täcka. Om möjligt, ta bort dessa platser från din bil. Med stora format skissa papper fästs på varje säte, mäta längden och bredden för varje sektion av sätet. Beskriv stolens form på papperet, och notera måtten längs papperets sidor. Den gyllene regeln för sömnad är mått två gånger, klipp en gång.
2

Observera material på skissa papper (skinn på framsidan och jersey på baksidan) samt öppningar för säkerhetsbälte och nackstöd anslutning om det är avtagbar.
3

Trace mönstren från skissa papper på lädret och jersey material. Lämna ca 1 cm extra utrymme för sömnad sömmar.
4

Klipp ut alla enskilda bitar från materialet.
5

lägga till knappar eller andra dekorativa föremål i den främre delen av materialet om så önskas. Om du lägger till dekorativa linjer, öka storleken på materialet. Vänd tyget och rita parallella linjer med en blyertspenna. Vik längs varje linje med de "goda ändar" av materialet vända mot varandra, och sy strax ovanför kanten.
6

Sy de två halvorna av varje säte täcker tillsammans. Nåla fast tyget tillsammans längs framtida sömmar för att förhindra halka, med de goda sidorna mot varandra. Sy sömmarna, och avsluta med back-sy ändarna för att förhindra repar.
7

Placera sätena tillbaka i bilen. Om du vill, nu är det dags att ta bort de gamla klädslar. För att göra detta, skär längs deras sömmar.
8

Lägg ett cut-out från 5-tums tjock skum för extra stoppning för varje sittplats om så önskas. Oroa dig inte om det ser ganska fyrkantiga i början. När du drar din nya läder täcker över en stol, kommer det att se perfekt.
9

Installera dina nyligen avslutade klädslar, dra dem på plats över skummet. Stoppa undan alla ändar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90864.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.