Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur hittar man klassiska färger Billack

Du har använt din tid och pengar att återställa din klassiska bil och få den redo för sin debut till dina vänner och grannar . Ett slutgiltigt beslut måste fattas : vilken färg till smärta utsidan . Det breda utbudet av färg val kan är spännande . Här är några enkla steg som hjälper dig att bestämma det bästa valet för din veteranbil . Instruktioner
1

Titta på insidan av din veteranbil . Om det är en neutral färg , såsom svart eller grått , kommer det komplimang någon yttre. Eller , kan du behöva bo med en viss färg familj som blå eller röd för att blanda med inredningen .
2

Forskning klassiska färg färger som traditionellt används på vintage märke och modell du målar . Välj en färg som komplimanger interiören och är giltig för ditt fordon . Addera 3

Leta efter konsument recensioner från de företag du funderar . Måla utsidan av en bil är dyrt , speciellt när du arbetar med en klassisk bil . Du vill inte vara missnöjda med de resultat du uppnår eller kundservicen .
4

Läs tech blad för din slutliga valet , eftersom detta kommer att ge dig värdefull information som hur länge färgen kommer sist , hur man korrekt blanda det , och hur man ställer upp ordentligt för en spray - pistol ansökan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90316.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.