Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar en bil Starter för en 1971 Chevelle

Den klassiska 1971 Chevelle har en lång historia bakom sig. Med tanke på dess ålder, är det bara naturligt de olika delarna i motorn bytas under fordonets livslängd, med starter är en av de vanligaste delarna som slits ut med tiden på grund av kontinuerlig användning. Starter av fordonet behöver bytas för att antända bränsle för att motorn ska gå, och om det misslyckas bilen inte startar. Byta starter i 1971 Chevelle säkerställer att fordonet körs vidare i toppskick. Saker du behöver
New starter
Skruvmejslar
Wrench in
Tång
Kilar för däck
Visa fler instruktioner
1

Park fordonet i en helt platt och säker miljö, t.ex. ett garage eller uppfart där det inte finns någon lutning. Dra åt parkeringsbromsen, stäng av fordonet och blockera hjulen med kilar för att hålla den från att röra sig. Öppna huven på Chevelle och använda antingen en tång eller skiftnyckel som att koppla bort batterikablarna från batteriet och lägg dem åt sidan så att du undvika oavsiktlig elektrisk ström när du arbetar på startmotorn.
2

Leta starter för Chevelle (det kommer att se ut som ersättning starter du har köpt) på förarsidan av motorn nära grenröret. Följ stigen av den enda tjock, lila tråd om du har problem med att hitta startmotorn på egen hand. Ta bort de båda positiva och negativa kablarna och markera dem att korrekt fästa dem igen senare. Ta bort startkabeln kör till batteriet samt några kablar fast på solenoiden. Lossa skruvarna på fästet stöder starter och helt ta bort konsolen.
3

Ta bort den övre bulten på startmotorn med en skiftnyckel och ta tag i startmotorn ordentligt i den andra handen medan du tar bort botten bult. Lossa startmotorn från motorn och ställ den åt sidan.
4

Omvänd hela processen att installera den nya startmotorn. Fäst nya starter att chassit och montera den nedre bulten, därefter den övre bulten. Re-fast fästet för starter och köra trådarna tillbaka till solenoiden innan du fäster kabeln till batteriet. Fäst den positiva och negativa matningar till startmotorn och ersätta kontaktstyckena till batteriet. Starta motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90576.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.