Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar Bussningar Radiator stöd i en 1969 Camaro

General Motors "svar på Ford Motor Companys Mustang är en samlare bil värdig status skänkte det som kung. Den ponny bilen som en gång sålde nya för mindre än fem tusen dollar är nu bryta banken på auktioner samlare bil för nästan en miljon dollar. Det är inte konstigt att eftermarknaden frodas för varje mutter, bult och bussning på denna heta lilla nummer. Men vad gör man med de delarna när du får dem? Saker du behöver
Wrench
Kylare stöd bussningar
Ordet jack
Fyra pallbockar
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort kopplingen rattstången. Parkera bilen på en plan yta, öppna huven och dra åt parkeringsbromsen. Ta bort bulten från rattstången kopplare med en skiftnyckel. Detta kan nås genom motorrummet med huven öppnas. Ta bort batteriet genom att lossa kabel-ändkolvar med en skiftnyckel och lyft ut batteriet ur bilen. Ställ den åt sidan och ta bort skruvarna som håller fast batteriet facket till kylaren monterad med en skiftnyckel. Ställ facket åt sidan.
2

Lyft den bakre delen av bilen. Placera en domkraft under den bakre fjädring och lyfter bilen tillräckligt hög för att tillåta två pallbockar ställas under varje sida ramskena. Dessa kan även placeras under den bakre änden bostäder.
3

Höj framför bilen. Placera en domkraft under främre hjulupphängningen och lyfter bilen tillräckligt hög för att placera två pallbockar under rocker paneler och hålla den nivån med den bakre delen av bilen. Låt domkraften under främre hjulupphängningen.
4

bort kylarens bultarna stödbussning. Lossa dessa med en skiftnyckel. Demontera stötfångarens skruvar stödavsats med en skiftnyckel.
5

Lossa resterande främre fyra sub-frame bultar med en skiftnyckel. Men ta inte bort dem. Sänk domkraften tills framsidan av hjälpramen droppar från radiatorn stöd och bussningarna är utsatta. Ta bort bussningarna och alla de brickor som finns i fästet med händerna.
6

Byt bussningarna. Sätt i de nya bussningarna i fästet och höja sub-frame tillbaka i position med domkraft. Sätt i de nya skruvarna och dra åt dem med en skiftnyckel. Sänk fordonet bort av pallbockar och återmontera i omvänd ordning. Dra åt alla sub-frame bultar med fordonet sitter på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90391.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.