Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

De bästa bilarna i historien

Framgången för en bil brukar mätas genom försäljning, men försäljningen är inte det enda måttet på framgång. Bilar är mycket som politiker, eftersom de behöver för att bygga upp ett rykte om driftsäkerhet. Men vissa bilar är mycket mer än bara ren transport, en del har faktiskt blivit ikoner i amerikansk historia. Volkswagen Beetle "Bug"

För nästan sextio år Volkswagen Beetle var världens mest sålda bil. Volkswagen ändrade aldrig kroppen stil eftersom folk älskade det. Den sista Beetle rullade av monteringsbandet i Mexiko under 2003. Den tysk-made Beetle är en stor del av amerikansk historia. De sextiotalet skulle inte ha varit densamma utan de psykedeliska målningar på Volkswagen Bug görs av blomman barn från den tiden. Det var en bil långt före sin tid. Det var sparsam innan vi behövde det. Gas kostar ingenting i efterhand under de första decennierna att denna skalbagge kröp på jorden. Det var en billig bil att köpa än andra och många baby boomers minns emot "bug" som sin första bil från deras föräldrar. Det gick aldrig för fort så det var inte så populärt med risktagare, men för freds-och-kärlek-gruppen var det en stapelvara i transporten. De stora barnkullar som växte upp med "Love Bug" och Disney gjorde en grupp filmer om en av dessa bilar, namnge det "Herbie". Med allt vad det har betytt för den amerikanska livsstilen, är Beetle säkerligen toppen bästa bilen i historien.
Model T Ford

Model T Ford var den näst mest sålda bilen i världen, vilket gör detta till en av de bästa bilarna i historien. Denna bil byggdes genom att använda det löpande bandet för första gången. Detta gjorde att tillverkningen av bilar enkla, vilket resulterar i lägre kostnader, vilket i sin tur gjorde denna bil tillgänglig för massorna. Den modell T-Ford Inventor, Henry Ford, förklarade att "någon kund kan ha en bil målade någon färg som han vill så länge det är svart". Denna första hopade-producerade bilen kom i svart, svart och svart. Anledningen till denna färg brist var att den svarta färgen som används i dessa dagar torkat snabbare än någon annan färg och flyttade produktionen ännu snabbare. Den modell T-Ford är amerikansk historia. Det var USA-tillverkade av amerikanska arbetare och det var den första horseless vagnen som var överkomliga för den genomsnittlige amerikanen.
Cadillac

När först rullade av montering linje med sin V-8 motor 1914, hånade många och sade Cadillac aldrig skulle räcka med en så komplicerad motor. Jo det gjorde förra och att bilen växte till en statussymbol för det amerikanska folket. Det blev ett begrepp och fortfarande är idag. Ordet "Cadillac" har blivit den symboliska ord när man refererar till någonting top-of-the-line. Den Cadillac byggdes först som en lyxbil och fortfarande säljs som en dag. Du hade kommit när du hade råd att köpa en Cadillac. Det är en favorit första köp av en ny pensionär. Jerry Seinfeld fick hans far en på "Seinfeld" show eftersom det hade alltid varit hans fars dröm.
Chevy Corvette

De bästa bilarna i historien kunde inte vara komplett utan att nämna den USA-tillverkade Chevrolet Corvette. Det är sportbilar av alla sportbilar. År 1953 den första Chevrolet Corvette gick i produktion på löpande band i Flint, Michigan. Dess kropp var gjord av glasfiber, vilket var ett ämne som är mycket nytt för allmänheten. Det säljs för $ 3498, vilket var en rejäl prislapp på den tiden. Det var snabbare än någon av de andra bilarna på vägen under den tiden. Det var en statussymbol för de rika playboy och medverkat i många filmer på sextiotalet skildrar James Bond typer från den tiden. Corvette är fortfarande en symbol för de frigjorda playboys och Playgirls av idag.
Hedersomnämnanden

Edsel är den bästa bilen fel i historien. Ändå lyckades ändå att bli ett känt namn. Så ofta som namnet Cadillac betecknar framgång, connotes Edsel motsatsen. Denna tillverkning blunder blev en läxa för många industrier.

Mercedes Benz är en av historiens bästa bilarna. Detta är en tysk touring bil och namnet blev en av de mest kända låtarna någonsin sjöngs av en rockstjärna som var utan sällskap av musik. Janis Joplin är, "Oh Lord inte kommer du att köpa mig en Mercedes Benz" blev först känd på sextiotalet. Om en sten ikon kan sjunga om den här bilen, visst det kan ses en av de bästa bilarna i historien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90348.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.