Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man läser en 1966 Chrysler Newport Fender Tag

Chrysler introducerade den första Newport i 1940 som en show bil, men bara fem av de första modellerna tillverkades. När modellen blev en heldragen linje i 1961, var det namn som används för alla Chrysler bilar med en hardtop kropp och betecknas som nybörjar. Chrysler estetiska successivt förändrats tillsammans med amerikanska konsumenternas smak och Newport avvecklades 1981. Under senare år har dock bilen sett ett uppsving bland bilentusiaster och samlare. Den fender taggen, som liknar en VIN, används för att identifiera specifika bilar, citroner, märkesvaror bilar, och används också som ett konsumentskydd enhet. Instruktioner
1

Lokalisera fender taggen på förarsidan av inre fender i motorrummet. Den fender taggen kommer alltid att vara tydligt märkta och ligger nära batteriet. Taggen är en sjusiffriga sekvens följt av ett löpnummer varierande siffror.
2

Record fender taggen och få tillgång till Chrysler informationssida på Infinigral, en vintage bil hemsida. Från hemsidan, följ länkarna till "Cars", "Mopar Info" och "Tags Fender." På denna hemsida hittar du all information du behöver om Fender taggar Chrysler modeller från denna period.
3

Identifiera den första siffran i fender taggen. Detta brev kommer att motsvara den modell av bilen och läsas som "B", "C", "D", "L", "P", "R", "V", "W", "X", eller "Y." Bilen är Chrysler Newport, så den första siffran kommer att vara "C."
4

Identifiera den andra siffran. Detta brev motsvarar priset för modellen och kommer att läsa "E", "L", "M", "H", "P", "S", "K", "T", eller "O."
5

Identifiera de tredje och fjärde siffran. Dessa kommer att vara två siffror och dessa hänvisar till kroppen stilen på Chrysler Newport. De kommer att läsas som "21", "23", "27", "29", "41", "43", "45" eller "46".
6

Identifiera den femte siffran i din fender taggen. Detta kommer att vara ett brev och hänvisar till den typ av motor i bilen. Det kommer att läsas som "A", "B", "C", "D", "E", "F", "G", "H", "J" eller "K"

7

Identifiera den sjätte siffran, vilket kommer att motsvara med årsmodell. Eftersom din Newport är en 1966, kommer det att vara en 6.
8

Identifiera den sjunde siffran i sekvensen. Detta kommer att vara ett enda nummer och används för att identifiera vid vilken anläggning bilen tillverkades. Det kommer att läsas som ett nummer mellan 1 och 9.
9

Identifiera den sista sekvensen av siffror på fender taggen. Detta kommer att bli en sex-siffrigt nummer som motsvarar den bygga antalet ditt fordon. Till exempel, om antalet läser 132.546, var bilen den 132.546: e Chrysler Newport gjorde på den linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91002.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.