Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur identifierar jag Fabriksoptioner på en 1969 Chevy Impala?

Den 1969 Chevrolet Impala var tillgängliga med ett brett utbud av alternativ. Nyckeln till att identifiera fabrikstillval på 1969 Impala är genom att lokalisera trim eller "kåpa" tag och chassinumret tag. Genom att kontrollera vissa aspekter som finns på båda taggar och jämföra dem med en Chevrolet notering, kommer fabriken alternativ för att 1969 Impala identifieras. VIN och trim taggen identifierar också eventuella specialutgåvor, såsom SS sport-coupé och cabriolet paket. Instruktioner
1

Lokalisera trim eller "kåpa" tagg under huven på brandväggen bredvid bromsservon. Enligt Nova Shop, fanns det två trim tag tag stilar 1969, en för äldre fordon och ett senare byte version. De två versionerna erbjuder samma information i en något annorlunda layout. Den trim taggen ger ytterligare detaljerna inte finns i VIN.
2

Decode trim taggen. Chevy-Camaro har djup avkodning diagram förklarar fabrikstillval, särskilt när det gäller kroppen detaljerna, inredning och färg, eftersom taggen installerades av Fisher Coach, kropp tillverkaren för Chevrolet. Denna tagg backar också upp information som finns inom VIN, och de två skall jämföras för att garantera äkthet.
3

lokalisera VIN tag på baksidan av chaufför-side dörrkarmen. Numret är upp till 13 tecken långt, till exempel, 164399T000001.
4

avkoda VIN. Varje siffra representerar både Chevrolet och detaljerna modell, plus ett tillverkningsnummer unikt för just Impala. Nasty Z28 och 1969 Chevy har uppdelningar förklarar varje siffra i VIN. Specifikt inkluderar: år och lokalisering av tillverkning, motor, kaross och seriebeteckningen. Enligt 1969 Chevy, den andra och tredje siffran i VIN beteckna motorfamiljen. Om dessa två siffror är ännu, är bilen utrustad med en åtta-cylindrig och om udda, en sexcylindrig. Åtta-cylindriga alternativ för 1969 ingick 350, 327, 427, och 396 kubik-tums enginess. Den sexcylindriga alternativet A250-kubik-tums inline sex
5

Identifiera andra fabrikstillval. Genom att inspektera fordonet, kan andra alternativ finns inte representerade i trim taggen eller VIN. Titta på värmaren panelen för att se om den är märkt för luftkonditionering. Elektriska fönsterhissar, bromsar och servostyrning var också frivilligt 1969 och lätt identifierbar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90589.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.