Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man tar bort en 1976 Corvette Klocka

Den mekaniska klockan ofta misslyckas i C3 Corvetter. Du kan reparera det ursprungliga klockan eller ersätta den med en nyare kvarts-rörelsen klocka som ser ut precis som originalet. Dessa klockor är tillgängliga från de flesta Corvette delar leverantörer. Överväg att ersätta glödlampor konsolen belysning om de är de ursprungliga när du har klustret ut. Se till att Kontrollera mätaren linser och polera eller byt ut dem om de är repade att förbättra utseendet på din inredning. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
skiftnyckel set
Spetstång
Nut drivrutiner
trasa eller handduk
Visa fler instruktioner

1

Öppna batterifacket bakom förarsätet. Koppla bort den negativa batterikabeln med en liten fast nyckel.
2

Ta bort skruvarna som håller den högra nedre instrumentpanelen till övre strecket och sidoramen med en stjärnskruvmejsel. Det finns tre skruvar upptill och två som håller den högra sidan. Ta bort de två skruvarna som håller den högra sidan av mätaren klustret till rätt instrumentpanelen.
3

Dra försiktigt instrumentbrädan mot dig och ta bort den.
4 < p> Ta bort de två skruvarna som förbinder huset som rymmer lufthålen och torkaromkopplarens monteringssystem till övre strecket. Ta bort de två skruvarna under ventilerna håller höljet till centrum spårvidd bezel. Koppla kabelnätet går till växeln och ta bort enheten från centrum mätaren klustret.
5

Ta bort skruven som håller fast panelen konsolen förlängning. Denna panel är placerad på högersidig av konsolen intill sidan av radion..
6

Placera en trasa eller en handduk över skift konsolen plattan för att förhindra skador Dra av radion vreden och avlägsna radio axeln behålla muttrar och brickor med tång. Avlägsna 7/16-inch muttern från bulten som håller ramen till den nedre konsolen knappt radion genom öppningen från konsolen förlängningsskivan du bort.
7

Ta bort de två skruvarna på vänster sidan om den centrala kluster som ansluter den till den nedre vänstra sida instrumentpanelen med en stjärnskruvmejsel. Dra centrum ramen mot dig tillräckligt för att komma åt kablaget till centrum mätaren klustret. Koppla kabelanslutningar från mätarna.
8

Dra försiktigt mätaren klustret bort från instrumentbrädan och placera den på en plan yta.
9

bort klockan från mätaren hölje med en mutterdragare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90743.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.