Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Cargo Specifikationer för 1987 Ford Aerostar

I Fords ord, var det 1987 Aerostar van avsett "att göra mer." Ford Motor Companys första införande i minibuss marknaden under sommaren 1985, och var tillgänglig som en passagerare van och en last van. Både föraren och lasten ansågs i 1987 års modell design. De främre skålade säten var utformade för komfort för föraren och datorstödd design av instrumentpanelen gav föraren enkel åtkomst till kontrollerna. Lastutrymmet var den största erbjuds hittills. Lastutrymme

stora, sidoskjutdörren av lastutrymmet var stor för lastning eller lossning i mycket trånga utrymmen. Den lättöppnat lift-gate i den medföljande bakre som var 56,5 inches bred och 45,1 inches hög, med något steg för att störa lastning eller lossning. Lastutrymmet var en platt lastgolv och det hade 140,3 kubikfot tillgängliga för last. Standardutrustning ingår en bakre liner polypropylen golvet för att skydda golvet från last repor.
1.200 pund nyttolast

Aerostar 420A och 422A hade en 1200-pound lastkapacitet som standardutrustning. Som ett alternativ, var en 1620-pound lastkapacitet tillgängliga. Även standardutrustning på 420A ingår en 2,3-liters fyrcylindrig motor, femväxlad manuell överväxel växellåda, power skivor fram /bak trumbromsar, power rack-and-pinion styrning, lätt argent galler, färgkoordinerade stötfångare, liftgate fönster, dubbla fällbara speglar, trefärgade wraparound baklyktor, argent stil stålhjul, låg-back vinylsäten hink, färg-knappat säkerhetsbälten med komfort tillsynsmyndigheter, främre facket träkol mattor, förare /passagerare solskydd, svart bak polypropylen våningen liner , färg-knappat vinyl Dörrklädsel, förardörren innerbelysning switch, elektronisk AM-radio med klocka, dag /natt backspegeln, och främre kupol lampa. De tillgängliga alternativen på 420A Aerostar van var en 3,0-liters V-6 motor, sidoskjutdörren och motsatta kropp sidorutor, tonade rutor, intervall vindrutetorkare, svart utanför swingaway speglar och varvtalsreglering /tilt ratt. Den 422A Aerostar last van hade alla samma standardutrustning som 420A, men med fler tillgängliga alternativ, såsom en uppvärmd bakruta defroster, vindrutetorkare /spolare och hög höjd avgasreningssystemet.

1.620 pund nyttolast

1620-pound lastkapacitet var standard på Aerostar 424A, 426A och 430A paket. Den Aerostar XL 428a hade också 1620-pound lastpaketet som standardutrustning. Den 424a standard erbjudandet har uppgraderats till en 3,0-liters V-6 motor. Den 426A var utrustad identiskt med 424a, med undantag av tillsats av belysning Convenience Group och en varvtalsreglering /tilt ratten. Den Aerostar XL last van standardfunktioner som ingår en 3,0-liters V-6 motor, femväxlad manuell överväxel växellåda, power rack-and-pinion styrning, målat sida /lift-gate streck, tvåfärgade accenter på underkroppen sida, liggande kaptensstolar med inombordsmotorer armstöd, läderklädda ratten, elektronisk am. /FM stereo radio med klocka, tonade rutor, vindrutetorkare intervall, ljus grupp, fast lift-gate fönster och varvtalsreglering /tilt ratten.

2.040 pund nyttolast

mest robusta av paketen, de 2040 pund nyttolast, var inte standard på alla Aerostar last van. Det var endast tillgängligt som tillval på 424A, 426A och 430A. Dessutom var det erbjuds som tillval på Aerostar XL 428a paketet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91046.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.