Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur du anpassar en Classic Car

Klassiska bilar kan anpassas på flera olika sätt, men det är viktigt att anpassa bilen endast om den klassiska bilen behöver restaurering eller om anpassning inte kommer att påverka värdet av fordonet. Många klassiska bilar är sällsynta, så de fabriksinstallerade delar är värda mer än reservdelar som kan användas för att skapa en egen look till fordonet. Lyckligtvis finns det sätt att anpassa den klassiska bilen utan att strippa bort dess värde. Saker du behöver
Vit vägg däck
Chrome fälgar
Bil lyft
Impact pistol
Wrench
Förgasare luftfilter
Custom luftfilter bolt
Show Fler Instruktioner
Add krom fälgar med Whitewall Däck
1

Byt lager hjulen på den klassiska bilen med krom fälgar och whitewall däck för att skapa en ljusare utseende. Fälgar och däck kan köpas på egna fordonsindustrin butiker som specialiserat sig på klassiska fordon restaurering och design.
2

Kör bilen på bilen hissen tills hela bilen är centrerad på hissen med en spotter om nödvändigt. Lyft upp bilen 4 meter från marken. Addera 3

Ta bort alla muttrarna från de lager däcken genom att placera effekten pistolen över varje tappmuttem och trycker på avtryckaren tills tappmuttem har skruvas av. Ta varje hjul av av bilen. Förvara stock hjulen ifall den klassiska bilen måste säljas eller värderas.
4

Placera varje krom hjul med whitewall däck i stället för beståndet däck. Använd effekterna pistol för att ersätta varje öra mutter. Kontrollera över varje hjul för att säkerställa att det är tätt på plats. Sänk bilen från lyften.
Byt Förgasare Luftfilter
5

Pop huven på den klassiska bilen genom att dra spärren Huvlås sitter under ratten. Håll huven öppen med metall bar som ligger i motorrummet.
6

Leta filtret förgasaren luft i motorrummet, som bör vara i mitten av motorrummet. Detta luftfilter är vanligtvis rund med en kromad topp.
7

Skruva den enda bult som håller luftfiltret på plats med hjälp av nyckeln. Bulten är belägen i centrum ovanpå luftfiltret. Ta bort luftfiltret och förvara den på ett säkert ställe om det måste sättas tillbaka på i framtiden.
8

Placera en anpassad förgasare luftfilter i stället för lager ett. Custom luftfilter kan köpas på de flesta bil-butiker och online. Dessa luftfilter kan komma i olika storlekar och färger för att matcha den klassiska bilen du kör.
9

Byt beståndet bulten med en egen skruv. Anpassade bultar kan vara av den klassiska bilens märke och /eller modell. Vrid anpassade bulten medurs tills luftfiltret sitter på plats. Använd skiftnyckel för att dra åt skruven försiktigt om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90455.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.