Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur hitta en VW Bug Motor

Den ursprungliga Volkswagen Beetle (känd som The Bug för sina bug-eyed främre strålkastare) har haft longtime popularitet i USA. Som praktisk VW Bug ägare byter ut sina slitna komponenter, kan vissa av dem vara ute efter renoverade motorer också. Även motorer för nya Beetle kan vara tillgängliga via Volkswagenhandlarna kan hitta ombyggda VW Bug motorer vara en utmaning. I likhet med andra out-of-produktion bilar, har okonventionella källor dykt upp för att ge motorerna. Saker du behöver
Lista över VW Bug motorer från GEX International Business Remiss till vintage mekaniker
Lista över VW Bug motorer på eBay Motors
lokala kapitlet av Vintage Volkswagen Club of America

Visa fler instruktioner
1

Köp en ombyggd Bug motor. GEX International är ett USA-baserat företag som marknadsför ombyggda Volkswagen motorer, inklusive de för VW Bugs. GEX International har specialiserat sig på "Volkswagen premium ombyggda motorer" sedan 1973. Lager och "trimmad" VW motorer finns tillgängliga.
2

Prata med en lokal Volkswagen återförsäljare. Återförsäljare som är specialiserade på Volkswagens kanske också har några kontakter i den årgång Volkswagen universum. Fråga service manager om tillgänglighet av ombyggda VW Bug motorer. Om han inte kan hjälpa dig, kan han hänvisa dig till en lokal tappning mekaniker som kan.
3

Kontakta en mekaniker på nätet. VW Bug ägare kan logga in på en skalbagge Repair Message Board, och be deltagande auto mekanik för att svara på specifika frågor om VW Bug underhåll. Som en del av utbytet, fråga om tillgången på begagnade eller ombyggda VW Bug motorer.
4

Upptäck en motor på eBay Motors. Tillsammans med hela VW Bug bilar, kan du finna Bug motorer på eBay Motors hemsida. Fullständighet och skick av motorerna varierar, och säljarna ofta använder "Pickup Only" alternativet eftersom sjöfarten motorn kan vara opraktiskt.
5

Kontakta en vintage Volkswagen ägare klubb. The Vintage Volkswagen Club of America (VVCA) är dedikerad till njutningen av vintage Volkswagens av alla slag. Enligt klubbens hemsida har VVCA medlemmar har gemensamt erkänts av Volkswagen of America som en förstklassig kunskapsbas för Volkswagen restaureringar. Kontakta ett kapitel i ditt område för att fråga om VW Bug motorer till salu:. Http://www.vvwca.com/clubs/

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90408.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.