Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur du köper 1946 Chevy Fleetmaster Parts

1946 Chevrolet Fleetmaster var en fyra-dörrars sedan. Chevrolet började produktionen i oktober 1945 och tillverkade det till 1948. Modellerna varierade i vikt från 3,050 pounds till 3465 och säljs från $ 1212 upp till $ 1712. Nästan 676.000 Fleetmasters kom ut under den treåriga span. Bil entusiaster är ofta förtjusta i dessa fordon, eftersom de återspeglar en tid då de flesta medelklassfamiljer kunde köpa nya bilar och träffa den dåvarande nationella ideal att ta hela familjen på en road trip. Instruktioner
1

Gå en Chevrolet auto-entusiaster bil klubb. Dussintals av dessa grupper finns lokalt och rikstäckande. De flesta medlemmarna återställa fordon och ställa dem i bilen visar för priser. Nätverk med olika medlemmar och fråga var de köper delar och där du kan få delar till en 1946 Fleetmaster.
2

Gå till klassiska bilen visar. Delta classic car shows kommer du i kontakt med restaurerade bilar från alla olika tillverkare och år, och deras ägare. De flesta deltagarna har anslutningar med vilka de tycker är svåra att få och äkta tillverkares bildelar för sina egna veteranfordon av olika märken och modeller.
3

Kontakta en professionell service bil restaurering. Vissa mekanik plaska i att återställa bilar, medan andra ägnar sina butiker helt att återställa klassiska och /eller antika bilar. Eftersom de är i restaurering verksamhet, måste de hitta delar från alla typer av tillverkare.
4

Leta i branschtidningar. Det finns ett antal klassiska bilar publikationer såsom "Classic Cars Magazine", "Classic and Sports Car," och "Classic Cars & Parts," liksom webbsajter featuring klassiska bilar.
5

Tala till en Chevrolet-återförsäljare. Kontakta en lokal återförsäljare och fråga om de kan vara villiga att ge några ledningar eller rekommendationer för en Fleetmaster delar källa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91025.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.