Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att avkoda VIN på Classic Cars

Sedan början av 1980-talet, har varje fordon ett unikt chassinumret (VIN) som identifierar bilmärke, land och tillverkningsår, monteringsfabriken och annan information. Före början av 1980, varierade VIN format och betydelser, beroende på den enskilde tillverkaren. Du kan enkelt avkoda både standardiserade och icke-standardiserade vins genom VIN sökningar avkoda databas (både gratis och avgiftsbelagda), samt genom bil forum entusiast utan kostnad. Instruktioner
1

Hitta VIN. Dessa siffror är stämplade på olika platser på bilar. Vanliga platser är insidan av förardörren, förarens sida av instrumentbrädan vid vindrutan, rattstången eller den vänstra inre hjulhuset. Vins finns också i bilens dokumentation (underhåll bok, registreringspapper). För äldre bilar, erbjuder Classic Car Database gratis VIN plats ser-ups. Gå till Classiccardatabase.com anger året och göra i sökrutorna i mitten av webbsidan och tryck på "Sök"-knappen.
2

avkoda VIN. Det finns online webbplatser som erbjuder gratis avkodning av veteranbil Vins. Till exempel, gå till Decodethis.com anger VIN numret i sökrutan i mitten av webbsidan och tryck på "Decode!" knappen. Eller gå till Autocheck.com anger VIN i "Få en gratis VIN Kontrollera nu!" sökrutan i övre högra hörnet av webbsidan och tryck på "KÖP NU" knappen (VIN avkodning är gratis, även om du blir ombedd att köpa ytterligare fordon rapporter).
3

Gå en bil organisation. The Antique Automobile Club of America (Aaca.org) har ett fritt forum där man kan fråga andra bilentusiaster och experter för att avkoda Vins. För att registrera dig gratis, gå till forums.aaca.org, och i "Medlemmar" kolumnen längst upp till höger på webbsidan, tryck på "Register"-länken och följ instruktionerna
4

Inköp en VIN-avkodning rapport. Greatoldcars.com erbjuder en VIN avkodning rapport för $ 9.95 som identifierar fakta, statistik och specifikationer för din bil baserad på VIN. Att köpa rapporten, gå till Greatoldcars.com, scrolla ner på sidan för "VIN Decode Report bara $ 9.95" avsnittet, tryck på "$ 9,95 VIN Decode Report" länken och följ instruktionerna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90398.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.