Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man tar bort kroppen från ett chassi Camaro

En fullständig renovering av ett fordon normalt kräver avlägsnande av bilens kaross från ramen. Även om inte en särskilt enkel operation, finns det flera åtgärder som bör vidtas för att förhindra problem när det är dags att faktiskt lyfta kroppen bort av ramen. Äldre Camaros är oftast inte svårt att ta bort från sina ramar på grund av kroppen-på-ramkonstruktion, i motsats till senare Camaros års modell, vilket utnyttjades unibody konstruktion, vilket innebär att kroppen och ram är en enhet, som använder en sub-frame på framsidan av bilen för att stödja motorn och fjädringskomponenter. Saker du behöver
Automotive handverktyg
Hydraulisk fordon lyft
Visa fler instruktioner
Demontera främre Clip
1

Töm bilens kylsystem, då koppla ifrån alla slangar, sladdar och ledningar från motorn, som ansluter fendrar eller det organ till motorn. Dessa linjer är gasvajern, slangar kylvätska, förrätt kraftledning, och bränsleledningar.
2

Ta bort den främre stötfångaren, grill, huv, och den främre valens. Unbolt core stöd från fendrar och ramen, och ta bort den tillsammans med kylaren.
3

bort båda bilens framskärmar tillsammans med de inre fendrar. De fästpunkter på Camaros är kärnan stöd, kroppen bakom dörrarna, och på ramen.
4

skruva isär tanklocket raden bakom tanklocket, sedan koppla bromsledningarna från master cylinder i motorrummet. Koppla styrlänkaget.
Lyfta kroppen från Frame
5

Ta bort skruvarna som håller fast kropp Camaro till ramen. De är belägna på den yttre sidan av ramen under bilen. Unbolt transmission kopplingen och handbromsen linjen.
6

Placera golvet hissen under kroppen av Camaro, var noga med att placera armarna inte under ramen, men under karossen på nypa svets mellan kroppens golv och sidopaneler.
7

lyfta småningom karossen från ramen, kontrollerar ständigt att göra vissa att alla kopplingar och ledningar har kopplats bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91069.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.