Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Classic Car Shows i Illinois

bilen visar och festivaler är populära evenemang över hela staten. Från Chicago till Rockford, till staten huvudstad i Springfield, de böljande kullarna i södra delen av staten, bilen visar är vanliga från sommaren att falla. Oavsett bil entusiaster är intresserade av hot rods, korvetter, eller antika bilar och motorcyklar, det finns en Illinois rolig festival att tillfredsställa sina intressen. Route 66 Mother Road Festival, Springfield
Route 66

I september varje år, hundratals klassiska bilar anländer i Springfield för internationella Route 66 Mother Road Festival. Evenemanget hålls i centrum, där bilägare visa sina antika bilar, hot rods, och klassiska bilar och motorcyklar längs gatorna. Åskådare kan se bilarna på display, prata med ägarna, lyssna på levande musik, besök gatuförsäljare och ta i sevärdheter i historiska downtown Springfield. Denna tre dagar långa evenemanget är verkligen "mor till alla festivaler" för bilentusiaster i alla åldrar.

International Route 66 Mother Road Festival, Springfieldfamilyevents.com/event/87
Klassiker och Chrome, Loves Park
Classic Car

De årliga Kända Chrome bil show är en fundraiser för Keith Country Day School i Loves Park i norra Illinois, men det har blivit favorit händelse för bilentusiaster i staten. Den två dagar, inomhus bil visar upp mer än 100 fordon, från tidiga modeller till muskel bilar till racerbilar. Entré för 2010 visar är endast $ 6, och barn under 10 är gratis. Festivalens hemsida finns fotografier av bilar som har publicerats i tidigare shower. Deltagare i showen kan njuta av klassiska bilar och bidra till att stödja stipendiet och atletiska medel av Keith Country Day School, en ledande college förberedande i mellanvästern.

Kända Chromeclassicsandchrome.com /


Corvette Funfest
Corvette Show

Effingham värd för den årliga Corvette Funfest, en tre-dagars evenemang där Corvette ägare och entusiaster kan visa upp sina egna bilar samt köpa och sälja bilar och tillbehör. Corvetter från alla epoker delta i evenemanget, och det finns en naturskön bil parad som kallas en "Corvette Fun Run," en bil auktion, och levande underhållning. One-bilen allmänna registreringen för Funfest är $ 25 och inkluderar en t-shirt. Denna händelse erbjuder Corvette aficionados en inställning att umgås med varandra, delta i Corvette klubbens verksamhet och skryta om sina egna klassiska bilar.

Corvette Funfestcorvettefunfest.com /


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90397.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.