Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur hittar jag en radio för en 1964 Ford Pickup?

Ford släppte sin första lastbil 1908, och, naturligtvis, har sina lastbilar gått igenom många designförändringar sedan dessa tidiga dagar. F-serien lastbilar infördes först på 1940-talet, och vid 1964 Ford lastbil lineupen inkluderade F100, F250, F350 och Econoline pickup lastbilar. De radioapparater för dessa gamla lastbilar kan behöva bytas ut, särskilt om du återställer en klassiker, men att hitta gamla delar kan vara svårt. Det finns kanske tillgängliga resurser för att hitta originella, återställt, eller replika komponenter som kommer att arbeta i dessa lastbilar. Instruktioner
1

Använd auktionssajter som ebay.com för att se om den del du söker redan finns. Auktion webbplatser kan ge dig det bästa priset du kan hitta på dessa radioapparater. Men köper med omsorg och försök att köpa delar från betrodda säljare.
2

Leta resurser som är specialiserade på äldre lastbil delar. LMC lastbil håller kataloger som ger reproduktioner som ser ut precis som originalen, och kan erbjuda ytterligare alternativ som CD eller kassett spelare som inte finns på de ursprungliga modellerna. Andra webbplatser som C & G specialiserade på att sälja gamla Ford delar. C & G upprätthåller en katalog över delar de för närvarande lager och kan kanske hjälpa till att lokalisera en radio om de för närvarande inte har någon i lager.
3

Lista din radio förfrågan på webbplatser som Automotix. com. Dessa webbplatser kan du lista din del begäran och kan matcha dig med potentiella säljare som för närvarande har en del moment.
4 webbplatser

Använd som ford-trucks.com att hitta delar. Denna truck entusiast sida är dedikerad till Ford lastbil experter och fans. De forum användare är väldigt engagerade och kan hjälpa dig att hitta delar, installera dem när de kommer, och även ge felsökningstips.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91028.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.