Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

52 Chevy: Hur man installerar en One Window Piece Door

I 1952 bytte General Motors fönstret i Chevy truck från ett stycke fönster till en tvådelad fönster med en vinge vent. Classic car restorers ersätta ibland en tvådelad fönster med en i ett stycke från en äldre modell lastbil av estetiska skäl. Den odelade fönster kom med metall ram som gjorde dem tjockare än den enda ark av glas som används i den tvådelade fönster montering, alltså, nytt fönster kanaler måste installeras också. Ett stycke fönster kit finns för denna typ av applikation och omfattar alla de delar som behövs för att göra konverteringen. Saker du behöver
Hammer
Skruvmejslar
prybar
One-piece fönster kit
Märkpenna
Drill
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den inre dörrkarmen med de grundläggande handverktyg för att komma åt alla fönster komponenterna. Ta bort alla befintliga fönster komponenter för att göra plats för ett stycke fönster.
2

Använd mallen som medföljer ett stycke fönster kit för att markera var monteringshålen kommer att vara på varje dörr, sedan använda en borr för att göra hål.
3

Montera nya fönster lister. De nya kanalerna bör ingå i ett stycke fönster kit. Lägg förlängningsstycket ur satsen till bakrutan kanalen för att hjälpa till att hålla det nya fönstret på plats.
4

Byt filt tätning runt fönsterkarmen för att stänga ute luften. Detta filtremsan ingår också i satsen och har speciellt hörn utskärningar för de stramare hörnen. Lägg till gummilister till förlängningsstycket och tovade områden.
5

Installera den nya ett stycke fönster genom att skjuta glaset i varje fönster kanalerna. Se till att i ett stycke fönsterglas vilar på rullen hjul. Detta är vad som hjälper fönstret flytta upp och ner på kanalerna vid öppning och stängning. Använd skruvarna som medföljer enheten, snarare än den gamla hårdvaran, för att säkra alla komponenter på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90908.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.