Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Om Camaros

Arvet av Camaro har lyckats få det förekommit i flera filmer, TV-program och musikvideor trodde tiderna. Och med 2010 Chevy Camaro scheman för release i sommaren 2009, kan den nya modellen finner sig förebådade som kungen av amerikanska muskel av fordonsindustrin entusiaster världen över. Historia

Corvette, Mustang, laddaren, Viper och Camaro har länge varit symboler för den amerikanska muskel i bilvärlden. Dessa bilar är ikonisk och oavsett hur ofta de är nyrenoverat för tiden, är det en egenskap de upprätthålla den "du kommer inte ta mig levande" attityd de utstrålar. Specifikt, är historien om Camaro en lång och rik man och kan spåras så långt tillbaka som 1960-talet. 1967 års Camaro är den allra första modellen Chevy någonsin släppts, och den var baserad på Chevy compact Nova. Den helgjutna struktur Camaro från vindrutan till brandväggen tillbaka, med en separat stål sub-frame som en elegant aerodynamisk utseende till bilen som växte populärt i slutet av 60-talet med sådana fordon som Dodge Charger. Halvelliptiska bladfjädrar som bakaxeln på bilen med fjädring, medan det hade dubbla A-armar för hjulupphängning. Bilens 230 kubik-tums motor sades att producera 140 hästkrafter med ett grundpris satt till $ 2466. Naturligtvis var denna storlek justerbar beroende på kundens behov.
Typer

På 1980-talet då det fanns en global bränslebrist, kom Camaro ut med sin allra första 4 cylindrig motor modell. Denna version av bilen var mer bränsleeffektiv än någon av dem som kom före den. Detta var också den tid då kroppen typ angavs en futuristisk look mer förenlig med årtiondet. Den Camaro kropp har officiellt blivit omgjorda tre gånger sedan 1967. En gång på 80-talet en gång för 90-talet och nu på 2000-talet prototyp släpps.
Missuppfattningar

klassisk debatt vid analys amerikanska muskel har varit Camaro verser Mustang, eller Chevy verser Ford, vilket är bättre. Om du söker på ett antal forum hittar rimliga argument från båda sidor av stängslet. Å ena sidan många Camaro entusiaster hävdar att Mustang offrade kraft för kosmetisk överklaga beslut, varvid Camaro den mer kraftfulla alternativ. Likaså, en del säger att Mustang har behållit sin tradition medan Chevy slutat tillverka Camaros för en kort tid på 90-talet. Oavsett en position, alla dessa entusiaster hävdar att någon turen att få sina händer på vardera varumärke är välsignad.
Potential

från och med vårterminen 2009, 2010 Chevy Camaro kommer att finnas tillgänglig för beställning. Den V6 beräknas nå 300hk, är V8 automatisk sägs kunna nå 400hk och manuell V8 beräknas nå en jättestor 422hp. Det föreslagna priset av 2010 års Camaro LS är satt till $ 22.995, vilket inkluderar destination och fraktavgifter och utesluter skatter. 2010 års Camaro SS startar vid ett beräknat pris på $ 30,995. Addera Expert Insight

Camaro ha en kultstatus. Till exempel i 2005 Filmaren George Roy grundade Camaro Films, som är en 6-tid Emmy och 3-tid Peabody Prisbelönt dokumentär filmproduktionsbolag. Deras emblem är identisk med den ursprungliga Camaro logotypen används på 1967 års modell. Följande är en lista av slumpmässiga filmer och TV där den klassiska 1967 Chevy Camaro presenteras: "Dark Angel" 1990, "Desperate Housewives" 2004-2008 "Härom natten ..." 1986, "2 Fast 2 Real II" 2006, "A Walk to Remember" 2002, "Gone in 60 Seconds" 1974, "Midnight in the Garden of Good and Evil" 1997, "Dark Nova" 1999, och "Semi Pro" 2008, bara för att nämna några. För en mer omfattande lista över alla de filmer som har Camaros besöker IMCDB.org, Internet Movie bilar databas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90323.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.