Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att hitta det alternativ koden på en 1961 Chevy Impala

Den 1961 Chevy Impala är en klassisk Chevrolet modell av 1960-talet . Det är en av de mest eftertraktade bilarna bland samlare av fullstora lyxiga modeller . Alternativet koden identifiering av bildelar och tillbehör är viktigt för bilen restaurering och kompatibilitet kontroll . Bildelar alternativ är tillgängliga i 1961 Chevy Impala specifikationer tillsammans med detaljerad information om platsen för stämplade koder . Instruktioner
1

Leta reda på alternativet kod för 6 -cyl motor på en dyna bakom distributören på höger sida av blocket och för V - 8 motor på blocket framför den högra topplocket .
2

Leta koden transmission alternativet för 3 - växlad manuell på baksidan av övre högra hörnet och för 4 -växlad manuell på boss på nedre vänstra sidan av målet strax under sidoluckan .
< br > Billiga 3

Lokalisera Powerglide ( Corvair ) option kod på toppen av fallet i den bakre klockan 11 och för Powerglide alternativet koden på undersidan av oljetråget .
4

Leta axeln koden på axeln röret intill transportören , för identifiering av avdelade bokstäver tillverkarens kod eller på vänster bakaxel röret på baksidan för bokstäver och siffror utombordare av bärare .
< br >
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91050.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.