Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Vad är värdet av en Classic Car?

En klassisk bil är någon bil som gjordes för mer än 25 år sedan eller så. Många bilälskare samlar gamla fordon och få dem igång igen, eller helt enkelt köpa dem så bilarna kan sitta inne i garaget. Bestämma värdet på en klassisk bil är användbar för många anledningar, oavsett om det är för försäkringar eller lån ändamål, räkna ut om bilen du försöker köpa är värt det eller ens att föra noggranna register över hur mycket de bilar du redan äger är värt. Jobbet med att bestämma värdet görs oftast av en värderingsman. Men du kommer inte att gå till någon värderingsman för detta - värderingsman måste specialisera sig på äldre fordon. Instruktioner
1

få en bedömning från Automobile Inspektioner (se Resurser). Detta företag har 500 platser i USA och Kanada och kommer att ge dig ett värde för bilar som även gjordes före 1945. På deras hemsida kan du se exempel på en rapport. Bedömningen är $ 25 extra. Denna tjänst kommer att kosta dig en bra bit av kontanter.
2

Kontakta US Bedömning om du har en otroligt gammal bil som behöver ett värde (se Resurser). Detta företag värderar bilar så tidigt som 1885 och har kompetenta medarbetare för att passa dina behov. US Bedömning grundades av ägaren David Kinney, en stor bil samlare, 1990. Tyvärr, deras kontor är bara i Washington DC-området, Virginia och Maryland.
3

Använd exakt automatisk taxeringsmän att fylla i en utvärdering postorder, kommer att kosta bara dig $ 50 (se Resurser ). Du kommer att skicka dem ett formulär om bilen och dess skick, eventuella problem och skicka bilder. Detta företag lovar att ge rättvisa bedömningar, och du kan också gå till deras norra Kalifornien eller norra Nevada kontor personligen.
4

Fråga Featherman and Company för att bestämma värdet på din klassiska bil (se Resurser) . Scott Featherman har 25 års erfarenhet och är en certifierad värderingsman, så han skulle vara en bra person att gå till om du behöver värdet för försäkringar eller lån ändamål. Detta företag är i Pennsylvania, och Scott är tillgänglig via telefon eller e-post.
5

Bestäm värdet själv använder 100 poängsystem. Inspektera och betygsätta exteriör, interiör, färg, glas, trim, klädsel, inspelad körsträcka, motor, bromsar, transmission, äkthet, särdrag och önskvärt på en skala från ett till fem. Av det sammanlagda poängvärde, kommer din bil att passa in en av sex kategorier. Se mer om denna teknik i länkarna i Resources.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90322.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.