Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man läser spanska Tarot-kort

En form av spådom under antiken, tarotkort ge dig ett underhållande sätt att förutsäga framtiden, eller åtminstone imponera på vänner och gäster. Spanska tarotkort skiljer sig inte från vanliga tarotkort förutom det faktum att de är på spanska. Detta gör att läsa dem svåra enbart på grund av språkbarriären, men betydelserna av korten är desamma. Att veta hur man läser spanska tarotkort inte bara ger dig en mer kulturell syn på spådom verktyg, men det kan också lära dig lite spanska. Saker du behöver
Spanska tarot kortlek
engelska till spanska ordbok
Visa fler instruktioner
1 Shuffling tarot kort är inte annorlunda från att blanda poker kort.

Blanda kortlek med tarotkort grundligt. Den metod du använder för att blanda spelar ingen roll, eftersom många människor har olika sätt att blanda sina tarotkort. Detta inkluderar blanda dem som en kortlek eller bara sprida ut dem (med konsten vänd nedåt) och sedan blanda upp dem slumpmässigt.
2

Välj den typ av spridning du vill läsa. Sprid typer är den keltiska korset, treenigheten och livets träd bland många andra. Om du är nybörjare, välj treenigheten spridning, eftersom det bara behöver tre korten. Detta symboliserar det förflutna, nuet och framtiden.
3

Dra ett kort från toppen av leken, efter att den har grundligt blandas. Placera kortet med framsidan uppåt, på bord eller annan yta för att läsa tarot.
4

Läs de spanska orden på kortet, om det är ett kort från Major Arcana. Major Arcana kort är de enda korten i leken med fulla konst och uttrycka. Resten av korten, Minor Arcana, har kostymer och siffror. Till exempel Ess i Bägare från Minor Arcana, är det samma på alla språk.
5

Se din engelska till spanska ordbok. Ord på Major Arcana kort är riktiga ord, så det borde vara lätt att hitta ordet på kortet. Till exempel är kortet med titeln "The Fool," som också är kortet numrerade med en nolla, "hacerse el tonto" på spanska. Detta översätter ordagrant att "den uppstigande dårskap, eller dumhet."
6

Vänd de två återstående korten för din tre-kortet spridning. Studera bilderna och formuleringar innan hänvisar till din engelska till spanska ordbok. Om du redan är flytande i spanska, behöver du inte i ordlistan utom som en allmän vägledning rörande tarotkortbetydelser, som är samma på alla språk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90475.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.