Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Återställa en Vintage Ford lastbil

1918 Ford Motor Company producerade sin första modell-T med pick-up truck paketet. Sedan dess utilitaristiska pick-up truck har, för vissa, blivit en symbol för stil och komfort. Återställa en av dessa robusta maskiner kan vara ett pedagogiskt tidsfördriv. Här är några steg för att komma igång att återställa din vintage Ford lastbil. Instruktioner
1

Skapa en arbetsyta ungefär dubbelt så stor som lastbilen. Du kommer att behöva för att komma åt lastbilen från alla vinklar så lämna gott om utrymme på utsidan för tillträde under restaureringen.
2

Börja riva ner genom att ta bort bilens interiör, anteckna eventuella skadade delar som gick obemärkt innan. Rengör all rost och smuts från fordonets komponentens yta.
3

Ta bort, rengör och förvara all exteriör trim. Ta bort panelerna yttre kroppen och undersöka för skada reparera eller byt ut om nödvändigt.
4

Rengör motorn själv eller skicka den till en professionell detailer. Det är bra att få motorn och ram fläckfria när det finns enkel tillgång till den. När motorn är rengjord undersöka färgen på motorerna huvudet och ventil-täcker touch-up eller måla om så behövs.
5

Välj din färg färg, om du vill att det ursprungliga utseendet lacken efter spår av det som över sprej bakom invändiga paneler eller under huven. Det är klokt att konsultera en professionell innan du målar en bil
6

Byt exteriör trim och lägga till några egna detaljer om du vill. Vissa människor gillar att hålla det klassiker ser ut som det lossnade av monteringsbandet andra gillar att göra dem en reflektion av sig själva. Det är upp till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90308.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.