Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man avkoda en 1973 Chevelle VIN-nummer

Chevrolet Chevelle är en klassisk amerikansk bil som gjordes från 1966 till 1977. Chevy gjorde sin debut muskel bil med Super Sport modellen Chevelle 1964. Super Sport modellen innehöll en big block motor och var officiellt upphörde 1973. Placering av VIN-nummer på din bil kan hjälpa till att förstå historien om bilens produktion. Du kan dechiffrera VIN-nummer och upptäcka den typ av motor, serien, det året producerades och uppdelningen av fordonet. Instruktioner
1

Hitta VIN-nummer på din 1973 Chevelle. Numret är stämplat på en skylt som är placerad på pelare vänster framdörr. Om du inte kan lokalisera plåten eller plattan saknas, bör antalet vara även om titeln på fordonet.
2

Titta på den första siffran i VIN-nummer. Det första numret berättar Automotive Division av ditt fordon. Eftersom din bil är en Chevrolet, bör den första siffran vara 1.
3

Titta på andra siffran i VIN-nummer. Det andra numret i VIN indikerar serie av bilen. Den Chevelle indikeras av siffran 3 som andra siffra. Den tredje siffran i VIN
4

dechiffrera. Det tredje numret kommer att berätta vilken typ av motor du har i din Chevelle. Om den tredje siffran är ett udda tal, har din Chevelle en fyra-eller sex-cylindrig motor. Om den tredje siffran är ett jämnt tal, är det en åtta-cylindrig motor.
5

Decode den fjärde och femte siffran i VIN. Om dessa två siffror är 47, 37 eller 57 då din bil är en två-dörrars notch back kupp. Om de två siffrorna är 67 så har du en tvådörrars kupp. En avkodare guide kommer att ha en fullständig förteckning över dessa siffror (se Resurser).
6

Titta på sjätte numret i sekvensen. Det sjätte numret berättar året Chevelle producerades. Om bilen tillverkades 1973 bör det finnas ett nummer 3 för den sjätte siffran.
7

Decode den sjunde siffran. Detta kommer att ge dig placeringen av anläggningen som tillverkade bilen. Till exempel är A för Atlanta och B är för Baltimore. Den dekoder guide (se Resurser) kommer också att ha en förteckning över de fabriker och städer de är i.
8

Titta på de sex sista siffrorna. Dessa är build sekvensnummer. Titta i avkodaren guide (se Resurser) för att söka efter information om detta nummer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90888.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.