Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur att dekorera en Beetle

En Volkswagen Beetle är utan tvekan den roligaste bilen att ha. Med sin återkallelse av en enklare tid och hippie vibe, är Beetle hyllats som en bil för att komma till en enda kvinna eller man på språng. Den har en otrolig kraft och kommer till synes evigt med tillbörlig omsorg. The New Beetle har också betydligt mer utrymme än det verkar från utsidan. Med plats för fyra eller fem, det är också ett bra val som en familjebil. När du får en skalbagge - om det är en cabriolet med en taklucka eller en klassisk Beetle - det verkar lämpligt för omedelbar dekoration. De nya skalbaggar kommer även med en inbyggd vas. Instruktioner
1

bestämmer temat för din bil. Du kan dekorera både insidan och ut med ett liknande tema för ett jämnare utseende. Kanske du vill inreda ditt Beetle som en "Herbie Love Bug" eller kanske du vill gå all hippie. Du kan gå med blommigt tema också. Allt går.
2

Välj blommor till din vas. Nya Beetle har bekvämligheten inbyggda vasen på instrumentbrädan vid förarsätet. Du kommer att vilja plocka blommor som går med ditt utseende. Solrosor är underbart. Röda rosor är ett utmärkt val för att matcha bilar med en röd färg eller elegant tema. Detsamma kan sägas om rosa eller gula rosor.
3

Välj klädslar. Om du tänker för hippie tema, plocka omslag som har fredstecken, regnbåge färger och referenser till "flower power." Du kan även plocka slagord som "Fred, mannen" eller duvor och finger tecknet för fred.
4

Pick golvmattor som matchar resten av din valda dekor. Dessa skulle kunna matcha klädsel eller yttre. Så länge det ser ut som en rolig del av bilen, går något här också. Det är nog bäst att ha exakt matchande klädsel och golvmattor om möjligt. Många butiker säljer uppsättningar.
5

Bifoga en extra dekoration på baksidan instrumentbrädan. Vissa människor väljer Bobble huvuden och andra går för figurer. Detta är ett roligt sätt att få dig att le när du tittar i backspegeln, och det kan få andra att skratta eller le när fastnat i trafiken bakom dig.
6

Flytta på utsidan. Din utsmyckning kan fortsätta när du väljer en ram registreringsskylt. Du kan plocka slagord, en färg som matchar din bil eller en kommersiell ram som stöder din verksamhet eller något som du gillar.
7

Lägg bildekaler till din bil. Dessa kan vara baserade på den inre tema, dina personliga övertygelser eller din humor. En Beetle rymmer flera bildekaler väl, men det är bäst att hålla det enkelt om du vill låta andra en chans att läsa de meddelanden som är viktiga för dig. Alltför många klistermärken tenderar att stänga ut budskapet om alla av dem med för mycket skräp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90320.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.