Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man använder en VIN-nummer för att hitta en tidigare ägare

VIN är Vehicle Identification Number för din bil . Det kan ge en fullständig historik för en bil , även om det har aldrig varit inblandad i någon olycka . Det kan också ge en heltäckande lista med tidigare ägare . För en klassisk bil , kan tidigare ägare berätta hela historien om bilen , så att du kan återanvända berätta det när du återställa den och visa den . Instruktioner
1

Lokalisera VIN på bilen . Det är ett 17 -siffrigt nummer som finns på förarsidan när vindrutan möter ovanpå instrumentbrädan . Det är också på insidan av förarsidans dörr ram på längst ner till höger .
2

Kontakta institutionen eller avdelningen för motorfordon för den stat där bilen är registrerad . DMV webbplatser ger en lista på dessa avdelningar för alla stater , om du inte är säker på var att komma igång . Addera 3

Begär en titel sökning på VIN för din bil . Vissa DMVs tillåter dig att skicka denna förfrågan nätet . De kan be om avgifter för att hitta de tidigare titlarna för ditt VIN .
4

Slå upp kontaktinformation för de tidigare ägarna med den information som din titelsökningen tillhandahålls . Vissa kan ha flyttat eller dött , men en del kan fortfarande vara på samma platser , och du kan pussla ihop din bils berättelse därifrån .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90379.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.