Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man målar Classic Cars

Om du gillar klassiska bilar, återställa dem till deras ursprungliga skönhet är halva nöjet att äga dem. För att se till att bilen ser så trevlig som möjligt, bör färgen vara hög kvalitet och görs noggrant för att undvika kosmetiska missöden som sprickbildning eller flisning. När du har dina leveranser, måla bilen tar ett par dagar. För att hålla den klassiska bilen ser äkta, kommer forska de ursprungliga färg färger kan du få bilen till dess ursprungliga utseende. Saker du behöver
Airtight sprutbox
putstrasa
Målare tejp
maskeringspapper
Air mask
sprutpistol
Base färg
Ljus-grit sandpapper
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Se till att bilen är i en lufttät sprutbox så inget damm kan få på bilen under målningen. Du kan köpa en monter eller ta den till en plats som gör att du kan måla din egen bil i en monter.
2

inspektera bilen för att se till att det inte finns damm eller smuts. Om så är fallet, torka det med en putstrasa. Addera 3

Tape ner allt med målare tejp och maskering papper som du inte vill ha målat. Se till att bandet inte täcker något område du vill ha målat, eller annars den färdiga produkten kommer att se ofullständig.
4

Fyll pistolen med baslack enligt tillverkarens anvisningar. Sätt på en luft mask för att förhindra inandning av färg rök. Sopa pistolen fram och tillbaka mot kroppen av bilen för att få även stroke.
5

Slipa eventuella droppa märken eller defekter med en ljus-grit sandpapper och torka av med en putstrasa mellan rockar för att se allt damm tas bort. Lägg ett andra lager av basfärgen för att täcka de slipade områdena.
6

Lägg minst tre klarlacker till bilen med pistolen. Använd svepande rörelse för att säkerställa en enhetlig beläggning fritt från dropp eller andra defekter.
7

Buff ut någon "apelsinhud" eller märken textur när klarlack är torr, sedan lägga till fler lager av tydliga. Second Chance Garage (se referens 1) tyder på att experter rekommenderar tre lager av klar, polering eller slipning och avsluta med ytterligare tre klarlacker får pälsen ser tillfredsställande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90523.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.