Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur Wire en 220 Kompressor

En kompressor är utan tvekan den mest praktiska verktyget i en verkstad. Kompressorer kan köra tryckluftsverktyg och sprayfärg, för att inte nämna att tillföra luft för att blåsa däck och leksaker. Även en liten kompressor är ett värdefullt komplement till hemmet butiken, men den största mångsidigheten kommer med större kompressorer som kan leverera mer kubikfot per minut. En mycket populär hem butik kompressor är de 5 hk vertikala med ett 60-liters ackumulatortank. Dessa kompressorer drivs med 220 volt och är allmänt fastprogrammerade. Saker du behöver
Ankare och bultar eftersläpning
10-gauge 3-ledarkabel
10-gauge 3-ledare förlängningssladd tråd
Lödfritt ringkabelskor
Wire nötter
Tillgängliga 30 -amp 220-volts krets
10/3 flexibla nätsladden
Visa fler instruktioner
1

Placera kompressorn så nära brytaren rutan som möjligt, i ett område där det kan vara lätt att nå. Skruva den i golvet med ankare och bultar fördröjning.
2

Stäng av huvudströmbrytaren. Ta bort locket från säkringslådan och installera en 30-amp 220-volts brytare för kompressorn. Kör 10-gauge 3-ledare kabel i lådan. Anslut de röda och svarta kablarna till terminalerna brytare, och de vita och nakna koppartrådar till marken bussen. Det kan finnas två slipade bussar i rutan --- om så är fallet, anslut bara koppartråd till ett och isolerade vita kabeln till den andra.
3

Säkra 10-gauge wire på väggen enligt dina lokala regler och kör det till en kopplingsdosa nära kompressorn. Anslutningen från kompressorn till denna ruta måste göras med 10/3 flexibla nätsladden. Kör en längd av denna kabel från kopplingsboxen av kompressorn till kopplingsdosan. Anslut till kabeln från brytaren rutan. Gör anslutningarna mellan de två wire använder stora tråd nötter.
4

Ta bort locket av kompressorns switch och anslut 10/3 nätsladden till markerade plintar. Använd lödningsfria ring kontakter för att göra anslutningarna.
5

Återställ strömmen till huvudströmbrytaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98383.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.