Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur du återställer Vintage Pickup Truck

Återställa vintage pickup är en massiv företag med massor av belöningar och massor av frustration. Un-återställd nedmonterade mickar kvar i tusentals garage från Kalifornien till Maine. Varje bakgård lastbil konservator vet att det är lättare att ta en lastbil från varandra än sätta ihop det igen. Men noggrann planering, engagemang, pengar och en hustrus hjärta av guld garantera resultatet kommer att vara värt den smärta du säkert kommer att drabbas under återställningen. Saker du behöver
Engine hissa
Golv domkrafter Review, komplett uppsättning av kvalitet fordonsindustrin verktyg
Factory Shop manuella Review, Digital kamera
trasor Handla
Partner för tungt arbete
Papper och plastpåsar
Tomma taggar
Visa fler instruktioner
1

Forskning tillgången på delar till din bil. Tänk på att vintage Chevrolet och Ford lastbil delar är lättare att hitta än oberoende märken som Hudson. Några oberoende märken som Studebaker har en utmärkt delar nätverk via klubbens nyhetsbrev och eftermarknaden återförsäljare. Reo och Diamond T pickup lastbil delar är betydligt svårare att lokalisera. Köp en verkstadshandbok, som är konservator s kompletta guide till fordonet.
2

Bestäm om du planerar en hel kropp-off restaurering eller en "rullande" restaurering. En kropp-off innebär strippa kroppen från ramen och bygga om lastbilen från marken upp till sina ursprungliga fabriken specifikationer. En rullande restaurering är nära en fullständig återställning, men lastbilen fortfarande manövreras under processen.
3

Bestäm en budget, lägga till ytterligare 100 procent för oväntade utgifter, och hålla fast vid det. Utveckla en checklista för att garantera att alla reservdelar finns tillgängliga innan restaurering påbörjas.
4

Rengör och organisera ditt garage och arbetsbänk. Organisera dina verktyg. Håll en ren arbetsyta. Använd en kamera för att spela in varje steg i processen. Placera bilderna i bindemedel för referens.
5

Demontera pickup ner till sin ram med hjälp av dina verktyg. Ta lasten rutan med din partner. Har det blästrad och förberedd för målning av en bil body shop. Ta bort hytten med hjälp av din partner. Skala hytten av sina mätare, glas, klädsel, innertak, dörrar och trim. Sandblästra och prep hytten. Använd motorlyft att ta bort motorn. Ta bort kåpan och fendrar och har samma prep arbete som de andra delarna.
6

hänger lös och märker varje del ner till varje skruv och mutter. Kasta inte bort någonting.
7

Strip ramen för sitt hjul, drivlina och hjulupphängning med dina fordonsindustrin verktyg. Montera ramen på golvet uttag. Ha ramen förberedd. Sänd motor, växellåda och bakaxel för översyn till en bilverkstad.
8

Beställ bromsbelägg, bromstrummor, sladdarna, stötdämpare, headliner, sittdynan, linser lampa och glas i hytten från delar leverantörer. Skicka styrväxeln till en butik för översyn. ReChrome klippningen, dörrhandtag och grill.
9

Börja återuppbyggnadsprocessen genom att installera poster som anges i steg 5, 7 och 8.
10

Måla det och köra det . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98429.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.