Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Hur man skräddarsy Antika Classic Cars

En bil anses antika när det är mer än 25 år gammal, enligt Classic Car Club of America: s ordlista. Dessutom definierar Classic Car Club of America "klassisk bil" enligt en "exklusiv lista som bara innehåller vissa viktiga Marques byggda mellan i stort sett mellan 1925 och 1948", och tillägger att termen klassiska "ofta används löst av ägarna till någon bil . " Många gånger när ägarna talar om att anpassa en antik eller klassisk bil, de beskriver egentligen en önskan att återupprätta en bil och tillsätt några anpassningsmöjligheter för sina egna val och samtidigt bibehålla den övergripande stil och integriteten i deras antik. Som i grunden är att återställa bilen och lägga till några "läppstift" till det men inte ta det genom större transformerande operation. Saker du behöver
antik
Klassisk bil manuell
Antik bil böcker
Internet
Anteckningar
Printer
Visa fler instruktioner
1

Bestäm om du planerar att anpassa din antik själv bara, eller om du vill visa eller tävla i klassisk bil visar med din antika bil. Detta beslut kommer att hjälpa många, om inte alla, av dina anpassning val
2

Bestäm om du vill hålla motorn på din antik så nära originalet som möjligt -. Om så, bibehålla eller ändra batteriet och tändstift för att hålla dem i toppskick. Om du vill uppgradera eller modernisera de mekaniska komponenterna i din bil som en del av din anpassning planen, sedan göra forskning och anställa lämplig yrkesmässig att utföra uppgraderingen.
3

Välj en färg system för din antik. Samla idéer på antika bil visar, online klassiska bilförsäljningen webbplatser, klassiska Car Club fotogallerier och i böcker och tidningar om antika och klassiska bilar. Fotografera din favorit bilar eller bilder tryckta på din favorit färgschema - eller rita din design om du är benägna. Intervju och hyra lämpliga proffs att måla och anpassa utomhusfärg och invändiga material (säten, golvbrädor, bindestreck).
4

Forskning och välja lämpliga tillbehör att ha installerat på din antik till avsluta din totala anpassning. Din ursprungliga önskan om anpassning - att återställa och anpassa för föreställningar eller klubbar eller bara för personligt nöje - kommer att avgöra många av dina tillbehör val. Lägga krom till din antik är ett populärt val. Var försiktig när du väljer var du ska lägga till Chrome för att hålla integriteten och design av din antik i åtanke. Uppgradering lampor till LED är också ett populärt val som kan kräva en professionell för att installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98402.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.