Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Ford bränslepump Problem

handskas med dessa frågor bränslepumpen i din Ford bil kan vara stressande. Trots allt kan en defekt bränslepump göra en bil eller lastbil värdelös, och kontrollampa tecken på problem bränslepump är inte ofta erkänns av den genomsnittliga föraren. Däremot kan felsöka en bränslepump vara en enkel process om du bär ett par viktiga frågor i åtanke. Motorn startar inte

Många bränslepump frågor indikeras av oförmågan av fordonet att starta: efter att vrida nyckeln i tändningslåset, kommer du att känna motorn slår över en eller två gånger och sedan inte mer. Detta kan tyda på en av flera frågor bränslepump --- en död pumprelä, ett igensatt filter eller lågt bränsletryck. Den utbildade bilägaren kommer först att kontrollera hennes filter för tecken på igensättning. Du bör notera --- dessa typer av reparationer och diagnostik bör inte göras när motorn är varm eller i närheten av öppen eld. Dessutom kan glömma att avlasta trycket i systemet orsaka bränsle att spraya. Kontrollera bränsletrycket med manometer indikerar huruvida problemet kan vara lågt tryck som ett resultat av ett igensatt filter. Om ett filterbyte inte åtgärdar problemet, kan du titta på några av de andra orsaker till lågt tryck, bland annat en svag pump eller en bränsleledning blockering.
Resttryck Tester

Varje Ford fordonet har en mängd av "rest" eller överblivna trycket byggts upp inne i pumpen även när den är avstängd. Varje bruksanvisning kommer spec ut hur mycket kvarvarande tryck kvar i pumpen när fordonet stannar. En plötslig nedgång i kvarvarande tryck indikerar en defekt pump. Detta kan vara resultatet av bränsleinsprutaren systemet eller läckor i bränsleledningen, pump backventil, eller tryckregulator. Korrigeringar till denna del av ett fordon kan vara relativt enkel och billig, eller de kan vara ganska dyra och svåra att försöka. Efter en något definitiv diagnos ställs, bör du ringa din betrodda mekaniker att diskutera om något av dessa system kan repareras eller bytas ut på egen hand.
Fuel volymtester

Även om en pump håller trycket, kan det inte nödvändigtvis att leverera rätt mängd bränsle i fordonet. För att testa bränsle volymen, kan du ansluta ett flöde mätare i bränsletillförseln linjen. En Ford bruksanvisning kommer att kunna berätta för dig hur mycket bränsle som ska levereras in i systemet under en angiven tidsperiod. Ett igensatt bränsleledning eller pump är ofta orsaken bakom låg volym (men det kan också tyda på att ett fordon körs på tomt, så en person måste se till att fordonet har tillräckligt med bränsle). Matningsspänning kan vara fråga också, eftersom dåliga reläer och ledningar kan förhindra korrekt spänning från att hålla pumpen igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98396.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.