Svenska Bil >> bilentusiaster >> antika bilar >> Content

Classic Auto Klubbar i Augusta, Georgia

Augusta, Georgia, ligger på stranden av floden Savannah, mittemot South Carolina och några 150 miles öster om Atlanta. Känd som Garden City, är Augusta också hem till en av de viktigaste professionella golftävlingar i år --- The Masters. Men den centrala Savannah River Area (CSRA) är också hem för ett antal lokala organisationer, såsom klassiska auto klubbar, vilket är ett bra sätt för entusiaster att dela och visa upp sina favorit åkattraktioner. CSRA Mustang Club

"Behovet av springare" är uppenbart tack vare det arbete av denna Ford Mustang bil klubb. Välkomnande medlemmar från Georgia och South Carolina, är CSRAEN Mustang Club anslutna till nationella Mustang Club of America och har gått starkt sedan 1986. Denna grupp baserar sin framgång på tre saker: det bestående popularitet av Ford Mustang, hängivenhet till familjen, och stöd till samhället. Gruppmedlemmarna ihop en gång i månaden för en middag, följt av ett möte. Medlemmarna deltar också i olika evenemang under hela året, vanligtvis i varmare månader, inklusive Clemson Motorsports Festival och Fairway Ford Show and Shine.

CSRA Mustang ClubP.O. Box 211726Augusta, GA 30917csramc.org
CSRA Road Angels Car Club

1996, en liten grupp av medelålders heta rodders --- många av dem tidigare drag racers --- började möte informellt. Följande år blev klubben startade. Medlemmar, nu mer än 200 starka, välkomnar människor oavsett märke, modell eller år av sitt fordon. Tyngdpunkten ligger på muskel bilar, bilar samlare och gatastänger, men andra typer av bilar är välkomna. På första första fredagen över varje månad från april till oktober, CSRAEN Road Angels sponsra en bil show hölls på Augusta Commons. I maj, sponsrar gruppen den årliga åska över Augusta Car Show, med andra evenemang som anordnas under varmare månader. Anmälningsavgifter som samlats in av klubben doneras till välgörenhet, därav dess "road änglar" namn.

CSRA Road Angels Bil Clubc /o Genie Holly2701 West Terrace DriveAugusta, GA 30.909.706-736-7858roadangelsaugusta.com


Casual Corvetter

Servering CSRAEN, välkomnar denna informella grupp av Chevrolet Corvette ägare och entusiaster medlemmar, men tar inte ut medlemsavgifter. Gruppen träffas på Augusta-området restauranger på den tredje lördagen och första torsdagen i varje månad, och uppmuntrar medlemmarna att delta i en kryssning eller middag utflykt, och att hålla kontakten via grupp e-post och hemsida. Aktiva medlemmar kan få sina namn och information om deras Corvette publiceras på klubbens hemsida.

Casual Corvettesc /o Dennis Cavanaugh540 Louisville RoadGrovetown, GA 30.813.706-541-4155casualcorvettes.com


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/antique-cars/98416.html

Previous:
Next:

antika bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.